`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B 67

  • Brooks england B 67
  • Brooks england B 67

Brooks England B 67

Produktbeskrivelse Brooks england B 67

Den B67 og B67 S er de moderne udgaver af B66 modellerne, først fremhævede i 1927 kataloget. Klassisk affjedret for højeste komfort, B67 og B67 S har enkelt skinner til fastgørelse til moderne mikro justere sæde søjler.Specifikationer:


Længde: 260mm.

Bredde: 205mm.

Højde: 73 mm.

Vægt: 850 g.


Er du på udkig efter Brooks england B 67? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Sadler i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Cykeldele udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Enestående kvalitet

-

Alle i cykelverdenen kender kvaliteten, historien og traditionen bag et Brooks-produkt. Dette er min første gang, der kaster en Brooks-sadel. B67. Wow opmærksomheden på detaljer er fantastisk. Selv emballagen er af høj kvalitet og fuldt genanvendelig. Aromaen af garvet engelsk læder, når du åbner kassen, er så luksuriøs. De inkluderer en skruenøgle og plejeinstruktioner. Ved at finde den bedste pris på Bikeinn har jeg råd til denne specielle opgradering. Min sadel rejste halvvejs rundt i verden og kom til mig i meget rimelig tid og i perfekt stand.

God kvalitet

-

Brooks sadel passer virkelig sammen med mig og min cykel.

Kvalitet

-

En kvalitetssadel, der er meget behagelig og passer perfekt til min cruiser-cykel. Højt anbefalet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk