`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B17 Imperial

  • Brooks england B17 Imperial
  • Brooks england B17 Imperial

Brooks England B17 Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england B17 Imperial

Den B17 Imperial har den centrale skåret ud, først tegnet af BROOKS over 100 år siden. Den "registreret skæring", som kan læses i 1890 kataloget, er "en sikker forebyggende for alle perineal pres".Specifikationer:


Længde: 275mm.

Bredde: 175mm.

Højde: 65mm.

Vægt: 530 g.


Vent ikke med at købe Brooks england B17 Imperial. Du kan finde al information på Brooks england B17 Imperial, du kan kontakte bikeinn via vores kontakt side. bikeinn tilbyder exclusive tilbud på Cykeldele for cykel og andre fritidsaktiviteter. Vores Cykeldele vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Sadler varer.

Funktioner Brooks england B17 Imperial

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (24)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Modtaget det udmærket ... god tid ... produktets original

B17 udskåret sadel

-

Godt køb, tak

Kejserlige bække

-

Som altid er alt perfekt fra Bikeinn. Produktet i dette tilfælde er Brooks, som er en perle. Tilfreds? Jeg giver det 10 stjerner!

Brooks b17

-

Dette erstattede en Brooks 15, som jeg har brugt i 43 års cykling, den er mere som en gammel ven end en sadel.

Jeg modtog sædet i fremragende stand.

-

Jeg modtog sædet i fremragende stand, det er lige hvad jeg bad om og med den bedste pris på internettet. Forsendelsen tog næsten to måneder, men den forstås af afstanden og COVID-19-pandemien.

Fremragende kvalitet

-

Som altid med Brooks forventer du kvalitet, pålidelighed og komfort. Du har det hele i denne vare.

Anmodning

-

Dette produkt var meget tilfredsstillende, da det var mere end prisen. Da jeg købte den i Japan, tog det cirka en måned at ankomme. Jeg synes, det ville have været rart at vide det på forhånd.

Vigtigt punkt

-

Dette produkt er mere end tilfredsstillende i kvalitet, fordi det er mere end prisen. Jeg er glad for, at jeg købte den her. Hvis du køber det i Japan, tager det et stykke tid at ankomme i januar. Jeg håber du forstår det.

Brooks b17

-

Fantastisk hurtig levering og sporing fra OS i disse tider. 100% tilfredshed

Fantastisk sadel, især hvis du zwift

-

Jeg har nu 2 af disse sadler, jeg købte en til min gruscykel og elskede den så meget, at jeg fik en til min reacto.

Legit! problemfri ankomst.

-

Første gang du prøvede dette websted, og det fungerede godt. Levering via DHL var rimelig og ankom Filippinerne selv under pandemien. Installerer sadlen. Jeg håber, at det også vil give mig en behagelig tur, som andre anmeldelser hævder.

Brooks b17 snæver imperial

-

Fantastisk service og hurtig levering. Definitivt vil anbefale internettet!

Kommer stadig dertil. kvalitet.

-

Der er ingen to måder at sige dette på, men når du først får denne sadel, er det meget svært. Gik min første tur med det i dag, og jeg kan bestemt mærke mine sidde knogler. Jeg forventede det dog. Kvaliteten er uden sidestykke. Så længe jeg fortsætter med at fodre læderet, vil det være klar til min rejse på 5000 km rundt i Storbritannien.

Brooks england b17 imperial

-

Ved første kontakt med sadlen fik jeg indtryk af, at det er meget hårdt, men efter tyve minutters kørsel glemte jeg helt sadlen. Alt hvad andre skriver om denne sadel er sandt - jeg vil bestemt anbefale det! sadlen er værd for hver zloty, jeg betalte for det: D

Burde købt for et år siden

-

Kun tidlige dage endnu og har brug for at lægge nogle faste kilometer ind, men det har været en mærkbar forskel fra tidligere dyre sadler, og jeg ser nu frem til forlystelser i stedet for den forventede rumpesmerter, jeg plejede at få

Brooks sadel b17

-

Originalt produkt, fremragende !!! Nu er det bare at nyde !!!

Fremragende produkt

-

Brooks er en garanti for gode cykelsæder, og dette var ingen undtagelse

Så langt så godt

-

Købt det til min turnécykel. Endnu at gøre nogle solide miles med det, men intet negativt at sige indtil videre.

Bikeinn har aldrig skuffet over ...

-

service og levering. Brooks Saddles er den bedste løsning til langdistancecykling. Internationale køb er altid udfordrende for Sydafrika, men BikeInn har spikret det, og jeg har altid modtaget mine varer, Great job !!

Brooks kejserlige .. bedste sadel jeg har brugt ..

-

Fra Ontario Canada .. Brugte det hele sidste sæson på min vejcykel. Kunne lide det så meget jeg selv satte en på min mountainbike .. :)

Den bedste succes i verden og den bedste pris

-

ligesom i den officielle side af brooks og med den bedste pris på markedet, leveringen var lidt langsom, men det er forståeligt af afstanden men det var det bedste køb, der lavede i måneder

Den bedste succes i verden

-

levering af produktet var lidt langsom, men det er forståeligt af afstanden, men ellers alt andet var perfekt, og jeg anbefaler meget at købe i cykel inn og alle sine butikker

Jeg anbefaler!

-

Hurtig levering! God service! BROOKS behøver ikke reklame. Alt på højeste niveau! Tak!

Fremragende sæde

-

Jeg elsker dette sæde. Jeg købte det for touring. Min BikeInn erfaring fra Alaska (USA) var meget positiv. Det tager ekstra tid, men for mig var det værd besparelser.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk