`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B17 Imperial

  • Brooks england B17 Imperial
  • Brooks england B17 Imperial

Brooks England B17 Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england B17 Imperial

Den B17 Imperial har den centrale skåret ud, først tegnet af BROOKS over 100 år siden. Den "registreret skæring", som kan læses i 1890 kataloget, er "en sikker forebyggende for alle perineal pres".Specifikationer:


Længde: 275mm.

Bredde: 175mm.

Højde: 65mm.

Vægt: 530 g.


Hvis du er på udkig efter Brooks england B17 Imperial, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Cykeldele med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Sadler, til alt slags sport. Vores Sadler er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Brooks england B17 Imperial

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (42)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor følelse af luksus

-

Det jet-sort skinnende læder er den sejeste. Jeg ser frem til at komme ind og montere min røv.

Levering af sadel

-

Sadlen ankom inden for den tildelte tidsplan. Kun tiden vil vise, om det fungerer, men min nuværende Brooks-sadel er meget god. Komfortabel uden for kassen. Imperial B17 giver forhåbentlig den samme eller endnu bedre kørekomfort.

B17 kejserlig

-

Varen modtaget i god orden. Kan ikke vente med at prøve det

Brooks sadel

-

Fantastisk levering og perfekt flot sadel..køber igen i bikeinn

Den tidløse mulighed for bæredygtig luksus.

-

For dem, der leder efter et sæde, der overstiger funktionel status, er Brooks England muligheden. Ud over at tilbyde en ergonomisk sadel, der over tid bliver unik for din kørers krop; Brooks B17 Imperial er lavet af vegetabilsk læder med det nu ikoniske tidløse design, der adskiller Brooks fra hinanden. Et stykke, der får enhver cykel til at se godt ud: behagelig, stilfuld og iøjnefaldende.

Smuk kvalitet

-

Ankom den forventede dag, i perfekt stand i en dejlig kasse. Det tager lidt indbrud, men det kan forventes. Håndværket og kvaliteten er indlysende .. og den er ikke fremstillet i Kina.

Brooks b17 kejserlig

-

Sædet er både af god kvalitet og behageligt

Anmeldelse

-

Som altid med Brooks forventer du kvalitet, pålidelighed og komfort.

Anmeldelse

-

Modtaget det udmærket ... god tid ... produktets original

B17 udskåret sadel

-

Godt køb, tak

Kejserlige bække

-

Som altid er alt perfekt fra Bikeinn. Produktet i dette tilfælde er Brooks, som er en perle. Tilfreds? Jeg giver det 10 stjerner!

Brooks b17

-

Dette erstattede en Brooks 15, som jeg har brugt i 43 års cykling, den er mere som en gammel ven end en sadel.

Fantastisk levering

-

Fantastisk leveringstid under pandemien. Perfekt sadel!

Anbefale

-

Anbefale

Jeg modtog sædet i fremragende stand.

-

Jeg modtog sædet i fremragende stand, det er lige hvad jeg bad om og med den bedste pris på internettet. Forsendelsen tog næsten to måneder, men den forstås af afstanden og COVID-19-pandemien.

Fremragende kvalitet

-

Som altid med Brooks forventer du kvalitet, pålidelighed og komfort. Du har det hele i denne vare.

Anmodning

-

Dette produkt var meget tilfredsstillende, da det var mere end prisen. Da jeg købte den i Japan, tog det cirka en måned at ankomme. Jeg synes, det ville have været rart at vide det på forhånd.

Vigtigt punkt

-

Dette produkt er mere end tilfredsstillende i kvalitet, fordi det er mere end prisen. Jeg er glad for, at jeg købte den her. Hvis du køber det i Japan, tager det et stykke tid at ankomme i januar. Jeg håber du forstår det.

Sadlen til at prøve

-

flot sadel, lige modtaget den i går. Større end bestandsadel på min cykel. Ser meget behageligt at sidde og ride på, fordi den er bred. Har endnu ikke prøvet dette Forventede ikke at blive leveret så tidligt. Store. Tak!

Brooks b17

-

Fantastisk hurtig levering og sporing fra OS i disse tider. 100% tilfredshed

Fantastisk sadel, især hvis du zwift

-

Jeg har nu 2 af disse sadler, jeg købte en til min gruscykel og elskede den så meget, at jeg fik en til min reacto.

Legit! problemfri ankomst.

-

Første gang du prøvede dette websted, og det fungerede godt. Levering via DHL var rimelig og ankom Filippinerne selv under pandemien. Installerer sadlen. Jeg håber, at det også vil give mig en behagelig tur, som andre anmeldelser hævder.

Anmeldelse

-

Meget god sadel

Har ikke brugt endnu

-

Leveringen tog en måned at nå mig, men forståelig på grund af covid. Sadlen ser godt ud, men har endnu ikke testet den. ✌️

Brooks b17 snæver imperial

-

Fantastisk service og hurtig levering. Definitivt vil anbefale internettet!

Kommer stadig dertil. kvalitet.

-

Der er ingen to måder at sige dette på, men når du først får denne sadel, er det meget svært. Gik min første tur med det i dag, og jeg kan bestemt mærke mine sidde knogler. Jeg forventede det dog. Kvaliteten er uden sidestykke. Så længe jeg fortsætter med at fodre læderet, vil det være klar til min rejse på 5000 km rundt i Storbritannien.

Brooks england b17 imperial

-

Ved første kontakt med sadlen fik jeg indtryk af, at det er meget hårdt, men efter tyve minutters kørsel glemte jeg helt sadlen. Alt hvad andre skriver om denne sadel er sandt - jeg vil bestemt anbefale det! sadlen er værd for hver zloty, jeg betalte for det: D

Burde købt for et år siden

-

Kun tidlige dage endnu og har brug for at lægge nogle faste kilometer ind, men det har været en mærkbar forskel fra tidligere dyre sadler, og jeg ser nu frem til forlystelser i stedet for den forventede rumpesmerter, jeg plejede at få

Brooks sadel b17

-

Originalt produkt, fremragende !!! Nu er det bare at nyde !!!

Fremragende produkt

-

Brooks er en garanti for gode cykelsæder, og dette var ingen undtagelse

Så langt så godt

-

Købt det til min turnécykel. Endnu at gøre nogle solide miles med det, men intet negativt at sige indtil videre.

Bikeinn har aldrig skuffet over ...

-

service og levering. Brooks Saddles er den bedste løsning til langdistancecykling. Internationale køb er altid udfordrende for Sydafrika, men BikeInn har spikret det, og jeg har altid modtaget mine varer, Great job !!

Brooks kejserlige .. bedste sadel jeg har brugt ..

-

Fra Ontario Canada .. Brugte det hele sidste sæson på min vejcykel. Kunne lide det så meget jeg selv satte en på min mountainbike .. :)

Stor version af brooks sadlen

-

Jeg har meget cykeltur og har prøvet Brooks sadler i fortiden, men fandt dem ikke behagelige. Den gode pris på BikeINN fik mig til at prøve igen og Brooks Imperial er den rigtige for mig. Stor sadel, jeg redede et par timer på det lige ud af kassen og det er blevet mere behageligt med hver tur. Anbefales.

Den bedste succes i verden og den bedste pris

-

ligesom i den officielle side af brooks og med den bedste pris på markedet, leveringen var lidt langsom, men det er forståeligt af afstanden men det var det bedste køb, der lavede i måneder

Den bedste succes i verden

-

levering af produktet var lidt langsom, men det er forståeligt af afstanden, men ellers alt andet var perfekt, og jeg anbefaler meget at købe i cykel inn og alle sine butikker

Store sæde!

-

Denne sadel er mere end behagelig. Det er behageligt ud af kassen, men bliver kun bedre i takt med tiden. Absolut elsker det. Ser godt ud og huden ser bedre ud, som den bærer i.

Jeg anbefaler!

-

Hurtig levering! God service! BROOKS behøver ikke reklame. Alt på højeste niveau! Tak!

Fremragende sæde

-

Jeg elsker dette sæde. Jeg købte det for touring. Min BikeInn erfaring fra Alaska (USA) var meget positiv. Det tager ekstra tid, men for mig var det værd besparelser.

Excellent seller og sadel !!

-

Bikeinn overskredet mine forventninger på en sælger. Sadlen blev leveret meget hurtigt og kun alt for et stykke tid at nå mig på grund af USPS. Sadlen er smukt og prisen var perfekt. Jeg vil helt sikkert bruge Bikeinn igen og anbefale denne sælger til andre cyklister!

Godt køb

-

God købe hurtig levering i kort meget tilfreds. Filippo

Dejlig sadel, ved bække

-

Smuk sadel! Jeg har kun sætte omkring 20 miles på det, da modtager den tre dage siden, og finder det behageligt, selv før det haft tid til at "bryde i". Leveringstid syntes lang, men var SOM DEN promised', og kom fra Europa.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk