up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Brooks england

Brooks england B17 S Imperial Woman Saddle

plus
  • Play videoBrooks england B17 S Imperial Woman Saddle
  • Brooks england B17 S Imperial Woman Saddle

Brooks England B17 S Imperial Woman Saddle

Produktbeskrivelse Brooks england B17 S Imperial Woman Saddle

Den B17 S Imperial er damerne version af B17 kejserlige og er udstyret med den centrale skåret ud, først tegnet af BROOKS over 100 år siden. Den "registreret skæring", som kan læses i 1890 kataloget, er "en sikker forebyggende for alle perineal pres".Specifikation:


Længde: 242mm.

Bredde: 176mm.

Højde: 58mm.

Vægt: 460 g.


Gennemfør din bestilling af Brooks england B17 S Imperial Woman Saddle, med vores Cykeldele udvalg og Sadler varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Sadler udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Funktioner Brooks england B17 S Imperial Woman Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brooks sadel

-

Læderet var så smukt ... Fantastisk håndværk! Kan ikke vente med at prøve!

Det gør så ondt

-

ser flot ud og har en fantastisk kvalitet (pakke også) og jeg ved, at det vil være den bedste mest behagelige sadel i fremtiden, men lige nu er det en tortur ...

Fremragende!

-

Sadlen ankom perfekt, elsker denne butik!

Favoritsadel

-

Hænder ned på min yndlingscykelsadel.

Brooks england b17 s kejserlige kvinde

-

Modtaget varen til tiden. Sadlenes kvalitet er ubestridelig.

Ankom hurtigt!

-

Ankom til Singapore om 10 dage fra Holland i perfekt stand! Tak skal du have!

Brooks imperial kort

-

Sæde kom i Brooks kasse, men kunne have brugt en anden kasse til at beskytte den, da plastikposen blev revet og kassen blev beskadiget. Heldigvis var der ingen skader på sædet, men du kunne se det gennem posen. Sædet føltes meget flot ud af kassen, og efter at have sat fit op, følte jeg mig dejlig. Kun 20 miles på det indtil videre, men jeg føler, at det bliver fantastisk efter indbrud.

Fantastisk sadel

-

Modtog min sadel meget hurtigt. En fantastisk nem købsproces. Meget tilfreds med det, da det føles så behageligt. Ser frem til mange miles af komfort.

Stor sadel

-

Jeg brugte sadlen i en 35 mil lang cykeltur lige ud af kassen. Det var temmelig behageligt. Jeg har kørt det over 135 miles denne sidste uge, og det virker mere behageligt hver dag. Så glad for, at jeg købte denne sadel.

Den bedste sælger

-

Den meget hurtige forsendelse / Præcis som annonceret / Godt og smukt produkt. Tak skal du have.

Sadelbæger

-

Produkt og perfekt forsendelse af 10.

Smuk!

-

Sadlen ankom perfekt, pisket og testet og ser godt ud. At blive revurderet efter længere rejsetid, men at være i læder og derfor jo mere du bruger og jo mere det tager den rigtige anatomiske form, tror jeg, jeg ikke har problemer. Muligheden for at udvide produktgarantien til 10 år ved at registrere den på producentens hjemmeside er interessant. tilfreds

Brooks sadel

-

Modtaget i perfekt stand. Sadel ser grand og føles behagelig. Elsker det!

Brooks sadel

-

Brooks sadel ankom i fremragende stand. God service.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up