`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B17 S Standard Women

  • Brooks england B17 S Standard Women
  • Brooks england B17 S Standard Women

Brooks England B17 S Standard Women

Produktbeskrivelse Brooks england B17 S Standard Women

B17 er vores flagskibsmodel, ideel til langdistance-sports-turnering, vandring og atb-brug. Det har været på markedet i over 100 år og blev præsenteret allerede i 1898-kataloget. Modellen er tilgængelig for herre og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellerne har sorte stålskinner, B17 Special har kobberbelagt stålbearbejdning og B17 Titanium… Både B17 Special og Titanium har også hånd hamrede kobbernitter.


Specifikationer:

Længde: 242mm.
Bredde: 176mm.
Højde: 58 mm.
Vægt: 460g.


Velkommen til vores Brooks england B17 S Standard Women specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Sadler.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brookes sadel

-

Produkt af god kvalitet. Stor forsendelse til nz.

Brooks b17s sadel

-

God sadel. Højt anbefalet.

Pæn

-

Pæn

Brooks b17s

-

Jeg bestilte en Brooks B17S, og den ankom tidligere end forventet. Sadlen er meget behagelig uden for kassen. Jeg er glad for, at jeg tog den rigtige beslutning om at få den korte (damer) version med lidt bredere bredde sammenlignet med B17 Standard, i betragtning af at jeg er en fyr.

Cykelsadler

-

Smukt læderprodukt

Brooks b17 damer

-

Jeg elsker den kasse, sadlen kom i, hele oplevelsen med at fjerne boksen på sadlen føles så forkælende. Så meget pleje og tankevækkende var gået ind i brugeroplevelsen. Damet sadlen ser så smuk & petite ud, men ærligt er jeg virkelig bange for indbrudsprocessen.

Modtaget kvalitetsprodukt

-

Det tog 12 dage at modtage mine ordrer i Singapore, delvis på grund af verdensomspændende covid-19 situationer. Stærkt anbefalede Brooks england B17 S Standard Kvinder med konkurrencedygtige priser sammen med andre varer. Håber at se mere besparelse på forsendelsesomkostninger.

Brooks england b17

-

Jeg kan se hvorfor. Komfortabelt fra stort set starten.

Sadel

-

Det er Brooks, det er kvalitet og det ser så godt ud til at erstatte sadlen efter så lang tid

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk