`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england B17 Standard

  • Brooks england B17 Standard
  • Brooks england B17 Standard

Brooks England B17 Standard

Produktbeskrivelse Brooks england B17 Standard

B17 er vores flagskibsmodel, ideel til langdistance-sports-turnering, vandring og MTB-brug. Det har været på markedet i over 100 år og blev præsenteret allerede i 1898-kataloget. Modellen er tilgængelig for herre og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellerne har sorte stålskinner, B17 Special har kobberbelagt stålbearbejdning og B17 Titanium… Både B17 Special og Titanium har også hånd hamrede kobbernitter.


Specifikationer:

Længde: 275mm
Bredde: 175 mm
Højde: 65mm
Vægt: 520g


Gennemfør din bestilling af Brooks england B17 Standard, med vores Cykeldele udvalg og Sadler varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Sadler udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Funktioner Brooks england B17 Standard

Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (42)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brooks b17

-

Hurtig levering, fin sadel.

Fantastisk produkt

-

Læder af god kvalitet og godt håndværk. B17 ankom til tiden som angivet af Bikeinn på trods af Covid-forstyrrelser og begrænsede fragtmuligheder. Komfortabel tur ud af kassen og bliver kun bedre. God service fra Bikeinn, vil håndtere dem igen ikke noget problem.

Fantastisk pris og hurtig levering

-

Dette var den bedste pris, jeg kunne finde for en Brooks B17-standard herresadel, og levering var lige til den estimerede tidsramme, som under dagens nuværende omstændigheder var fantastisk. Vil anbefale dette til alle, der har ledt efter et lignende produkt.

God kvalitet

-

Ægte langdistance sadel

Brooks sadel b17

-

En af de billigste brooks sadler jeg kan finde online, levering er relativt hurtig og sadlen ser fantastisk ud på min cykel

Tak for den hurtige levering

-

Tak for din hurtige levering. B17-standeren, jeg købte denne gang, er den anden B17 i Brompton, som jeg har brugt i 12 år.

Bedste nogensinde cykelsadel

-

En god cykelsadel. Dejligt at sidde og mindre smerter på røvet, hvis du kører langdistance. Jeg anbefalede også min ven denne abrooke sadel.

Brooks b17 sadel

-

Fremragende sadel, bliver nødt til at få en anden.

Prisen værd

-

vil købe en anden til min kone cykel

Brooks b17 standard

-

Dens fantastiske produkt og enhver udholdenhedsrytter skal bruge dette, b

Bedste sadel

-

Bedste produkt. Håber at få hurtigere levering til lande som Indien.

Meget behagelig sadel

-

Meget flot og behagelig sadel til udholdenhedskørsel, cyklister skal have bækkesadel til udholdenhed og behagelig tur.

Cool sadel!

-

Købte dette til min mand & han elsker det virkelig, fordi det var på hans ønskeliste. Da jeg bor i Malaysia, modtog jeg dette omkring 3 ugers tid. God pris og værd at vente!

Brooks sadel

-

Produkt af god kvalitet. Fantastisk leveringstid til NZ

Brooks sadel b17

-

Det var lidt tungt, end jeg havde forventet, da det nævnte, det vejer 520 g, men stylingen, lugten af læder er uden sidestykke Jeg blev overrasket over, hvor stor den er. Samlet fremragende produkt. Hvis du leder efter en meget stilfuld sadel, er dette den

Hver krone værd!

-

Selvom den brasilianske sats var høj, er dette cykelsæde ikke kun en erhvervelse, men en investering. Der er ingen måde at sammenligne det med noget andet produkt, jeg nogensinde har set! Desværre bliver jeg nødt til at sælge det for at få penge (pandemisk effekt), og brugerens drøm er om den næste ... Jeg anbefaler produktet! Der er intet som det!

Min drøm er færdig

-

Den bedste, hvad jeg havde før

God sadel

-

Dette er min anden Brooks B17-sadel. Da jeg ved, er denne sadel meget behagelig til lange ture, jeg købte igen til min anden landevejscykel.

Pæn

-

Pæn

Alt hvad du kan forvente

-

Honningfarvet, godt pakket. Alt hvad du kan ønske dig. Var behagelig ud af kassen

Brooks b17 sadel

-

Jeg har kørt Brooks-sadler hele mit liv, og er derfor meget fortrolig med dem. Jeg forventer snart en ny cykel og skal naturligvis have en på denne cykel. Disse sadler skal brydes ind, men når de først er gjort det, er de som din yndlingslænestol. Prisen her er uovertruffen, jeg ved ikke, hvordan de kan underbyde Brooks med omkring 40 procent, men jeg er meget glad. Fortsæt dit gode arbejde og tak ...

Brooks b17 standard h

-

Meget flot produkt. Høj kvalitet. Konkurrencedygtig pris. Leveringstid: 1 uge.

Brooks b17 sadel

-

Flot og behagelig sadel. God sælger som altid min favoritshop BikeInn

Godt

-

godt

Brooks b17 standard

-

En sadel som en drøm, indtil videre kan jeg sige, at stor kvalitet på alle måder, når det kommer til komfort, jeg ikke kan udtrykke mig endnu, men selv på en nyudstyret er det dejligt at sidde, intet rynker. Forsendelse og butikservice, fuld professor

Meget flot og behagelig.

-

Forsendelsen var ganske hurtig. Modtaget i god stand. Sadel B17 var smuk og meget behagelig. Overvejer at købe en anden. Højt anbefalet.

Brooks b17 sadel

-

Stor sadel, god pris og god service. Hvad skal jeg ikke lide !!

Produktanmeldelse bækkesadel

-

Dejlig emballage, ægte læder som forventet. Forsøgte allerede. Stolt af at være i Brooks sadelbrugerklub Dejlig oplevelse af shopping med Bikeinn og anbefales stærkt til andre.

Brooks b17 standard

-

Meget tilfreds med bækkernes b17-sadel og med bikeinn

Kvalitetsprodukt & konkurrencedygtig pris

-

Det tog 12 dage at modtage ordren i Singapore, fest på grund af verdensomspændende covid-19 situationer. Stærkt anbefalede Brooks england B17 Standard med konkurrencedygtige priser sammen med andre varer. Håber at se mere besparelse på forsendelsesomkostninger.

En smuk sadel

-

Brooks sadel - smuk håndlavet, superkomfortabel, skønt bare samlet og et par kilometer kørt. Meget hurtig levering under hensyntagen til afsendelsesstedet - Spanien 4 dage. Jeg anbefaler sælgeren Bikeinn.

Stor sadel

-

Ankommet sadel er mere brun end honning. Men jeg kunne godt lide at få brun farve, så dette er min favorit. Tak, meget.

Fremragende kvalitet og komfort

-

Fremragende kvalitet og komfort, super anbefalet. Forsendelsen ankom til tiden og meget godt beskyttet. Upåklagelig.

Fremragende pedaler

-

Fremragende pedaler til turné i byen. Meget rettidig forsendelse og meget godt beskyttet

Fremragende kvalitet og komfort

-

Uden tvivl den bedste kvalitet, design og komfort. Super anbefales. Leveringen var meget punktuel og dens forsendelse meget godt beskyttet

Fremragende værktøj

-

Fremragende kvalitet, smuk sag. Super anbefales

Fremragende værktøj

-

Fremragende kvalitet, smuk sag. Super anbefales

Er dette honningfarven eller mørkebrun? beskrivelse siger brun?

-

Tak

B17 h

-

Super behagelig og fremragende kvalitetssadel. Alt for dårlig at komme med lidt voks sammen.

Bedste af det bedste

-

Høj kvalitet

B17 h standard

-

Den B17 er langt den mest komfortable. For mig var det ikke behøver at blive brudt ind og var komfortable lige ud af kassen.

Fremragende

-

Dette er min anden Brooks sadel. Kvaliteten er fejlfri. Jeg er klar over, at hver person krav til en sadel er forskellige, men Brooks forme til dine behov.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk