up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Brooks england

Brooks england B66 Saddle

plus
  • Play videoBrooks england B66 Saddle
  • Brooks england B66 Saddle

Brooks England B66 Saddle

Produktbeskrivelse Brooks england B66 Saddle

Den B66 og B66 S er blandt Brooks mest elskede produkter, der har været på markedet siden 1927. Klassisk affjedret med dobbelt skinner til højeste komfort, B66 og B66 S er den ideelle alle rundbold til daglig by eller touring brug i en temmelig oprejst kropsholdning. De er mest hensigtsmæssigt for cyklister, der fastsætter deres cykelstyr højere end deres sadler. Generelt, jo mere oprejst din ridning kropsholdning, den bredere og mere tungt affjedret, sadlen, du skal vælge.Specifikationer:


Længde: 260mm.

Bredde: 205mm.

Højde: 101mm.

Vægt: 1050g.


Er du helt vild med cykel? Få din Brooks england B66 Saddle og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Brooks england. Glem ikke vores store udvalg i Cykeldele, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Sadler varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Brooks england B66 Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende service

-

Jeg har to andre brooks sadler på andre cykler, B17 specials, og de er strålende. Dette er min første B66-opretstående sadel, den cykel, den skal monteres på, genopbygges stadig, så jeg havde ikke chancen for at prøve det, men hvis det er til Brooks sædvanlige standard, forudser jeg ikke nogen problemer. Tjenesten fra Bikeinn var strålende, ankom, da de sagde, at det ville, boks og alt helt intakt, sadlen selv er en skønhed, jeg kunne bare se på det!

Brooks b66 sadel

-

Leveret på den lovede dato, og produktet var nøjagtigt som beskrevet. Absolut vil være en gentagen kunde

Stor sadel & god service

-

Bestilte mine Brooks B66 fra Bike Inn, da de havde den bedste pris overalt! Hurtigt afsendt til Canada uden toldafgifter eller tillægsafgift. Selv med forsendelsen var de lavest prissatte. Sadlen er perfekt og tilføjer et godt strejf til min 1942 CCM Rambler, som jeg restaurerede!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up