`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

  • Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather
  • Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather
  • Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather
  • Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

Brooks England C17 Carved Cambium All Wheather

Produktbeskrivelse Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

C17 Carved er lavet af samme vulkaniserede naturgummi og økologisk bomuldsdug som til brug for C17, med en ekstra udskæringssektion til toppen, hvilket lindrer trykket i perinealområdet, som nogle langdistancecyklister oplever, hvilket understøtter komfort på længere rides. Den ekstra fleksibilitet absorberer stød og vibrationer fra vejen, der fungerer meget i vejen for en stødabsorberende stolpe.

Specifikationer:

Længde: 283 mm

Bredde: 162 mm

Højde: 52 mm

Vægt: 400 g

Ramme: Stål


Hvis du vil lære mere omkring Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather, eller andre varer fra Brooks england i Cykeldele kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Sadler kollektioner, du kan vælge cykel fra Brooks england, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Brooks england C17 Carved Cambium All Wheather

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (33)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brooks

-

Det tager lang tid at ankomme til de datoer, vi er, men ventetiden var det værd. Det passer perfekt til min engelsk foldning og er meget behagelig

C17

-

Værd at købe, behageligt

Sæde

-

Super behageligt.

Nå sidde investering

-

En brøndinvestering. Ikke mere ond røv

Komfortabel

-

Den mest behagelige sadel jeg nogensinde har haft. Anbefales.

Обзор

-

Седло получил быстро, доставка заняла всего лишь 20 дней, заказывал в Казахстан город Семей, качественный продукт буду использовать в новом сезоне уже на мое гравийно велосипеде Merida SILEX 300-2021

Perfekt

-

Anbefales

Hvilken fantastisk sadel

-

Selve sadlen er mere behagelig for mig end C15, da den er bredere. kvalitet er bestemt fremragende. Levering var til tiden.

Brooks cambium c17 alt vejr udskåret

-

Smukt udformet sadel. Meget behagelig, udskæringen tilføjer fleksibilitet. Vil bestemt anbefale!

God oplevelse indtil videre

-

22 dage modtog sadlen på min hånd i Kuala Lumpur, Malaysia. For mig er det okay, da jeg ikke har travlt, og under denne Covid-pandemi er det ikke så længe. Varemæssigt, indtil videre okay. Brug ikke på lang afstand endnu. Jeg er lykkelig indtil videre. Bliv ved. Mange tak.

Brooks cambium c17 (udskåret)

-

Fantastisk sadel at prøve på ..

Fra japan

-

Festet på en elektrisk cykel er retro-atmosfæren meget flot, når den kombineres med tasken.

Ras

-

Overholder min ordre, seriøst sted.

Perfekt sadel, men tung

-

Fantastisk kvalitet og meget behagelig. Men for tung!

Sadel c17

-

Jeg modtog C17-sadlen og gjorde allerede en 200k-drejning for at udføre testen og for mig at tilpasse mig sadlen. Jeg kunne virkelig godt lide det, det imødekommer behovene for dem, der kan lide at lave lange pedaler, lokkerne understøtter perfekt på sadlen. Jeg kunne bare ikke lide, at jeg blev beskattet med 60% i værdien af Selim, jeg betalte R 281,00 i told i Brasilien, og vurderede godt, det er ikke værd at købe produktet, da det er meget dyrt. God ting, jeg havde fremragende anbefalinger til denne sadel.

Komfort sadel

-

Elegance og komfort denne sadel, tak

Bestil modtagelse

-

Min ordre til BROOKS C17 udskåret sadel ankom til tiden på trods af krisen COVID 19. Emballagen var intakt, produktet var i overensstemmelse med det, jeg forventede, jeg testede det over en time i Home Trainer, det virker behageligt for mig. Jeg kan ikke vente med at komme ud af indeslutningen i en retssag på flere timer. Kvalitetsprodukt, leveret til tiden og til en uovertruffen pris Tak Bikeinn.

Pålidelig sælger

-

Først vil jeg sige, at information om forsendelsessporing er meget effektiv. Jeg kan godt lide den måde, systemet fortsætter med at opdatere forsendelsesstatus. For det andet om pakningen. Pakningen meget god beskytter sadlen pænt. For det tredje ser sadlen Cambium C17 godt ud, men jeg har ikke haft en chance for at prøve sadlen endnu på grund af CONVID 19-epidemien. Forhåbentlig passer sadlen mig godt. sidst men ikke mindst prisen på denne sadel virkelig rimelig pris. Generelt er jeg meget tilfreds med virksomheden og anbefales stærkt.

C17

-

C17 broocks sadlen har en fantastisk komfortniveau base på størrelse vs komfort Sadelen er god til mange applikationer som by-, sport- og mountainbiking Alt vejrsadel bestemt Tillid til producent med en lang historie Jeg får ikke betalt for at sige alt dette

Stor sadel

-

Jeg plejede at køre i læderbæk sadlen dejlig og komfort men regn som nedadrettede .. Denne .. Fjern det

Komfortabel og godt pris

-

Har lige fået bækkerne c17 og installeret den næsten med det samme. Fremragende kvalitet og super behagelig.

Fantastisk aftale

-

Meget behagelig sadel. Fremragende kvalitet

Brooks er den bedste klassiske sadel

-

Bedste sadel til en overkommelig pris

God sadel, jeg er tilfreds.

-

Brooks C17 er en af de mest høje kvalitet og legendariske sadler. Denne sadel er gummi, der giver ikke kun behagelig pedalering, men også mindre pleje af pleje og et mere sportsligt udseende. Bredden er ideel, den forstyrrer ikke hurtig pedaling, men det er også meget behageligt at tilbringe lang tid i sadlen. Vægten er bestemt ikke lille, men behagelig og praktisk.

Foretrukne sadler

-

Dette er den bedste sadel. Han kørte til klassikerne B17 før, men det var bange for vand, og dette

Fantastisk køb!

-

Jeg har ikke haft en chance for at prøve sadlen endnu, men mine indtryk er de bedste. Mit første køb af mange! Alt gik godt. Meget organiseret selskab. Jeg kan varmt anbefale det !!!

C17 buet

-

God sadel til lange ture. Meget behagelig.

Gode ting

-

gode ting, meget tilfredsstillende

Booty glad

-

Jeg hørte en masse entusiastiske anmeldelser af Brooks landsbyer, men jeg kunne virkelig ikke lide de klassiske sadlers udseende, det er stadig bekvemmelighedens bekvemmelighed, men det er ikke æstetik. Kambium C17-sadlen fik øje med mig, jeg begyndte at google, hele vejrversionen kom op, jeg besluttede at prøve og aldrig fortryde, en virkelig meget behagelig sadel, på grund af designet, viser det sig at være noget som en gummi "hængekøje * og parret med en Cane pin En meget svag jernbaneovertrækning, jeg har lige sagt det, snoet det lidt, jeg indså, at jeg havde brug for at sætte den lidt tættere på, og i stedet var malingen allerede slået af, og det er ikke bare ridser , og malen bevæger sig væk i hele stykker, i lighed med hvordan du falder af tsya gips fra muren, lidt udiil denne kendsgerning, lad os se, hvordan det vil opføre sig yderligere. På handlen er købet altid et lotteri gennem skoene, men denne gang er alt glat.

God aftale

-

Meget behagelig, opfylder forventningerne.

Meget behagelig

-

Brugte mange sadler før. Selv C13. Til ultralydcykling er dette langt det bedste for mig. Endnu bedre end B17.

Brooks cambium c17 alt vejr.

-

Fremragende, fast, absorberer humper meget godt. Dens bredde giver en dimension, der giver korrekt støtte. Jeg havde en Brooks B17, og det var meget godt, men det passer ikke med en moderne cykel. I stedet ser C17 perfekt ud på enhver moderne cykel.

En anden fantastisk sadel ved brooks

-

Modtaget ordren i en onsdag og startede Saint James Way dagen efter. Jeg ved, at det ser skørt ud, men da jeg har en Brooks B17 i min pendlercykel, troede jeg, at der ikke var noget problem, og jeg havde ret, jeg rullede i tre dage mere end 8 timer om dagen uden problemer. Jeg anbefaler stærkt denne sadel.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk