`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england Flyer Aged

  • Brooks england Flyer Aged
  • Brooks england Flyer Aged

Brooks England Flyer Aged

Produktbeskrivelse Brooks england Flyer Aged

Komfortable fra dag 1 takket være den blødere læder, Flyer og Flyer S Aged er vores klassisk hvælvede modeller for trekking og touring. Ens i form og dimensioner til B17, den flyer kombinerer komfort af den populære B17 med den ekstra affjedring ydet af to bageste fjedre.Specifikationer:


Længde: 275mm.

Bredde: 175mm.

Højde: 87mm.

Vægt: 860g.


Find din pris på Brooks england Flyer Aged og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Cykeldele tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sadler og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos bikeinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk