up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Brooks england

Brooks england Flyer Saddle

plus
  • Play videoBrooks england Flyer Saddle
  • Brooks england Flyer Saddle

Brooks England Flyer Saddle

Produktbeskrivelse Brooks england Flyer Saddle

Den Flyer og dens damemodel Flyer S er klassisk hvælvede sadler til langdistance trekking og touring. Det er direkte faldende fra B66 Champion, først fremhævede i 1927 kataloget. Deler de samme læder toppe af B17 modellerne, de kombinerer komforten af ​​disse populære modeller med ekstra affjedring ydet af to bageste fjedre. Begge er tilgængelige med stålrør nitter eller med hånd hamret kobber nitter under navnene Flyer Special og Flyer S Special.Specifikationer:


Længde: 275mm.

Bredde: 175mm.

Højde: 87mm.

Vægt: 860g.


Leder du efter gode kvalitets Sadler, så vil vores udvalg i Sadler, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Brooks england Flyer Saddle, til kun 157.443 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Brooks england Flyer Saddle, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Brooks england Flyer Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top !!!

-

Jeg bestilte denne sadel + håndtag for første gang på Bikeinn-siden for at modernisere min cykel. Leveringstiden blev respekteret og hurtig med en uovertruffen pris. Tak til Bikeinn-teamet

Fremragende kvalitet og forsendelse

-

Brooks Flyer-byggekvaliteten er i topklasse! Installation og position finjustering er let, og den indledende test af sadeltur var meget behagelig. Forsendelse var fremragende, og sporingssystemet er næsten i realtid.

Fyi

-

Boksen så ud bulet og "brugt", overfor den anden kasse fra min ordre (Flyer). Bortset fra, men sadlen har en lille farveforskel bagpå, dette ved at åbne og lukke kassen regelmæssigt (det gnider lidt mod læderet). Det giver mig indtryk af, at denne artikel har været en "showroom" -model, hvilket normalt ikke er tilfældet med dig. Min bedømmelse skal ikke vises som en anmeldelse. Jeg vil bare fortælle dig det og ikke lave en sport at få noget til gengæld eller returnere sadlen. Jeg kan sende fotos til dig via mail, hvis mit indtryk ikke er klart beskrevet. Min anden sadel er top, og jeg vil foretage en topanmeldelse, som du helt sikkert kan sende.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up