`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england Flyer

  • Brooks england Flyer
  • Brooks england Flyer

Brooks England Flyer

Produktbeskrivelse Brooks england Flyer

Den Flyer og dens damemodel Flyer S er klassisk hvælvede sadler til langdistance trekking og touring. Det er direkte faldende fra B66 Champion, først fremhævede i 1927 kataloget. Deler de samme læder toppe af B17 modellerne, de kombinerer komforten af ​​disse populære modeller med ekstra affjedring ydet af to bageste fjedre. Begge er tilgængelige med stålrør nitter eller med hånd hamret kobber nitter under navnene Flyer Special og Flyer S Special.Specifikationer:


Længde: 275mm.

Bredde: 175mm.

Højde: 87mm.

Vægt: 860g.


Lige nu har vi tilbud på Brooks england Flyer. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Brooks england, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bonne kvalite, behagelig

-

Bonne qualite, komfortable apres quelques 100 km.

Brooks englands flyer

-

bedst af alt

Harika

-

Hiç bir sorun yaşamadan teslim aldım.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ürünün kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım.

Fyi

-

Boksen så ud bulet og "brugt", overfor den anden kasse fra min ordre (Flyer). Bortset fra, men sadlen har en lille farveforskel bagpå, dette ved at åbne og lukke kassen regelmæssigt (det gnider lidt mod læderet). Det giver mig indtryk af, at denne artikel har været en "showroom" -model, hvilket normalt ikke er tilfældet med dig. Min bedømmelse skal ikke vises som en anmeldelse. Jeg vil bare fortælle dig det og ikke lave en sport at få noget til gengæld eller returnere sadlen. Jeg kan sende fotos til dig via mail, hvis mit indtryk ikke er klart beskrevet. Min anden sadel er top, og jeg vil foretage en topanmeldelse, som du helt sikkert kan sende.

Kvalitetsbæk

-

En Brooks-sadel er altid komfort, stil, produktionskvalitet ... Flyeren opfylder alle disse spekulative. Meget behagelig Sammen med den perfekte B17 til enhver cyklist.

Værd at hver øre

-

Komfortabelt lige uden for flagermus og behageligt på den lange tur. Den eneste tilbagekaldelse på denne sadel er vægten, men hvem bekymrer sig? Dette er et fantastisk produkt.

Tilfredshed vidste

-

Postordre af oversøiske Det var angst for første gang, men den e-mail i overensstemmelse med de fremskridt ankom, var meget lettet. Takket være jer, var vi i stand til at sætte i billige hånd den ønskede vare. Jeg vil også gerne bruge.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk