`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks England Small Pickwick 14L

Produktbeskrivelse Brooks england Small Pickwick 14L

Pickwick er et alsidigt lærredsrulle rygsæk, hvis design supplerer den lethed, der indgår i en byrejse med cykel. Lavet af vandtæt bomuld og ægte Brooks læderbeklædning, Pickwick er designet af André Klauser i London og fremstilles i italienske håndværkere i Toscana. Rygsækken har en hemmelig lomme og et ekstra rum, begge skjult på bagsiden af posen. Lommerne og rullepladesystemet lukker mod ryggen og holder et slankt udseende, mens du holder dine ejendele sikkert. Pickwick Small er den nyeste version af den bedst sælgende Pickwick, lavet af samme vandbestandige bomuldsfarve og ægte vegetabilsk garvet læder. Lavet i Italien.

Specifikationer:

Volumen: 12 14 l

Bredde: 26 cm

Højde: 40 48 cm

Dybde: 12 cm

Vægt: 660 g


Er du helt vild med cykel? Få din Brooks england Small Pickwick 14L og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Brooks england. Glem ikke vores store udvalg i Tasker, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Rygsække varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Brooks england Small Pickwick 14L

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk