`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Brooks england

Brooks england Team Pro Classic

  • Brooks england Team Pro Classic
  • Brooks england Team Pro Classic

Brooks England Team Pro Classic

Produktbeskrivelse Brooks england Team Pro Classic

Team Professional Classic er enklere og nyere version af Team Professional, og byder på stålrør nitter i stedet for de store hånd hamret kobber nitter.


Team Professional har været i produktion i et halvt århundrede, stammer fra den gamle B17 Competition. Denne sadel er et glædeligt enkelt design, som virkelig fortjener beskrivelsen tidløs klassiker.Specifikationer:


Længde: 273mm.

Bredde: 160mm.

Højde: 67mm.

Vægt: 530 g.

Stel: forkromet stål.


Er du vild med Brooks england Team Pro Classic? Kig i vores cykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Cykeldele, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye cykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Cykeldele, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Brooks england Team Pro Classic

Køn
Alder
Materialer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk