`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Camelbak

Camelbak Mule 3L

Camelbak Mule 3L

  • Camelbak Mule 3L
  • Camelbak Mule 3L
  • Camelbak Mule 3L
  • Camelbak Mule 3L

Camelbak Mule 3L

Produktbeskrivelse Camelbak Mule 3L

sa grunden til dette er der en af ​​vores bedst sælgende pakker:?? det s fik alt hvad du behøver, og intet du don t?. sa grunden til dette er der en af ​​vores bestseller, længst kørende packs:?? det s fik alt hvad du behøver, og intet du don t?. Den MULE® har en smalsporet design, der holder det let og manøvredygtig? Så selv når det? S fuldt lastet for en dag med mountainbike, det vandt? T komme i vejen. Den seneste udgave er bygget op omkring den helt nye Crux reservoir, som er endnu lettere at indlæse og refill, og leverer mere vand med hver sip.Since vi lancerede den første MULE i 1996 har mountainbikere fortalt os, at det rammer sweet spot af størrelse vs. opbevaring:? det er let, men stor nok til at bære tre liter vand og en dag er værd af snacks og gear?. I årenes løb har vi? Ve også tilføjet luftkanaler at holde din ryg køligt, universelle hjelm kroge og smarte rum til stashing værktøjer, nøgler og elektronik. Den nyeste version er også udstyret med en magnetisk rør fælde, der klikker let på plads, så du kan fugte uden at tage øjnene fra sporet.

Er du på udkig efter Camelbak Mule 3L? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Rygsække i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Tasker udsalg.

Funktioner Camelbak Mule 3L

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk