`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Camelbak

Camelbak Nano Vest 3.5L

Camelbak Nano Vest 3.5L

  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L

Camelbak Nano Vest 3.5L

Produktbeskrivelse Camelbak Nano Vest 3.5L

NANO VEST er dedikeret til trail running fagfolk eller de daglige minimalister, og tilbyder 3L kapacitet, inklusive 2L fragt og 1L hydration. Vesten leveres med to Quick ™ Stow-flasker, hver 0,5L. NANO VEST er lavet af superlight og holdbar Nylon 70D, med CamelBaks eksklusive 3D Poly Mesh på ryg og skuldre, for maksimal ventilation. Den perfekte pasform er garanteret af de dobbelte brystbælter, der kan justeres både i bredde og højde. Tre tilgængelige størrelser: SM L. Vesten er udstyret med lette adgangsstænger, lynlås med lomme til de værdifulde varer, dobbeltsidelommer og en udvidelig lomme på bagsiden.

Camelbak Nano Vest 3.5L findes i mange versioner. Køb dem hos bikeinn og få en masse fordele. Camelbak Nano Vest 3.5L er med garanti den originale Camelbak. Du kan også købe andre ting, kig i vores Tasker katalog og Rygsække.

Funktioner Camelbak Nano Vest 3.5L

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor rygsæk

-

Meget godt materiale, til en perfekt pris, det er let og meget godt fremstillet, herunder blødt (det bedste i markedet).

Fremragende køb og service. tak

-

Meget god service. tak

Første køb - camelbak nano vest

-

Det var mit første køb. Produktet ankom i mit hus i 14 sammenhængende dage, i perfekt stand. Kombinerer den fremragende kvalitet af Camelbak, Runner Inn er at rose!

Om mig

-

Fremragende kvalitetsudstyr Jeg kunne godt lide det, jeg lovede meget god levering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk