`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Camelbak

Camelbak Nano Vest 3.5L

Camelbak Nano Vest 3.5L

  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L
  • Camelbak Nano Vest 3.5L

Camelbak Nano Vest 3.5L

Produktbeskrivelse Camelbak Nano Vest 3.5L

NANO VEST er dedikeret til trail running fagfolk eller de daglige minimalister, og tilbyder 3L kapacitet, inklusive 2L fragt og 1L hydration. Vesten leveres med to Quick ™ Stow-flasker, hver 0,5L. NANO VEST er lavet af superlight og holdbar Nylon 70D, med CamelBaks eksklusive 3D Poly Mesh på ryg og skuldre, for maksimal ventilation. Den perfekte pasform er garanteret af de dobbelte brystbælter, der kan justeres både i bredde og højde. Tre tilgængelige størrelser: SM L. Vesten er udstyret med lette adgangsstænger, lynlås med lomme til de værdifulde varer, dobbeltsidelommer og en udvidelig lomme på bagsiden.

Alle cykel produkter og Rygsække er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Tasker fra Camelbak. Prisen på Camelbak Nano Vest 3.5L er 65.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Camelbak Nano Vest 3.5L

Køn
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super tilfreds

-

Meget god side! Jeg modtog mit produkt uden problemer, og selv under købet afklarede jeg altid den tvivl, de havde under mit køb! Jeg planlægger allerede det næste køb!

Nano vest rygsæk

-

Stor rygsæk, perfekt pasform og ingen bounce på downs. Meget god stang holder system, tilføj det for at erstatte dem, du skal fjerne rygsæk. Se god størrelse, hvis du ikke vil bære rygsækken fuld, bedre en størrelse mindre.

Camelback

-

Meget tilfreds med produktet. Perfekt

Mængde af produkter

-

Hej, er de to produkter, du ser på billederne? Har du plads til en hydreringstaske?

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk