`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Campagnolo

Campagnolo Super Record Compact

  • Campagnolo Super Record Compact
  • Campagnolo Super Record Compact

Campagnolo Super Record Compact

Produktbeskrivelse Campagnolo Super Record Compact

Det maksimale, som du kunne bede om i ydelse og glathed. Super Record ™ kranksættet er en ekstraordinær koncentration af teknologi og ydelse: ekstremt høj samlet stivhed, ekstraordinære lethed, hurtig og præcise gearskift; CULT ™ systemet og mulighed med titanium aksel, alt dette øger endnu mere ydeevne og unikke i denne kranksæt.

Funktioner og fordele:

TITANIUM AXLE OG OMVENDT TRÅD TITANIUM fastspændingsbolt Reducerer den samlede vægt af kranksæt med 40 gram.

HULE håndsving og spider arme med ULTRA HOLLOW ™ TEKNOLOGI

Reduceret vægt af stress gratis sektioner, forbedret krank sæt vægt på stivhed forhold.

ULTRA TORQUE ™ AXLE: Pres på pedalerne overføres effciently uden effekttab.

NYE klinger: Sofistikeret mekaniske funktioner på de dele, der bevæger kæden op og ned garanterer maksimal effciency under gearskift. En yderligere udvikling af de klinger, der bruges af Pro Teams i 2014.

OPDELTE ANTAL PINS ALT PÅ klinge KOMBINATION: Konstant optimal engagement af kæden. Maksimal skiftende effciency.

CULT ™ TEKNOLOGI: Den højeste udfører keramiske lejer kombineret med Cronitect stål gøre for en kombination, der er 9 gange glattere, korrosionsbestandigt og ekstremt langtidsholdbare.

DOUBLE STANDARDISERET BOLT CIRKEL DIAMETER PÅ alle kombinationer: maksimal stivhed og lethed takket være udvidelse af kulstof fber krank tæt på klingerne med 112 mm for den lille bolt cirkel diameter og 145 mm for den store.

Specifikationer:

Lunghezza: 170, 172,5, 175 mm

Combinazioni: 39/53 36/52 34/50

Vægt: 603 gr.

Teknologi:

XPSS ™ Extreme Ydeevne Shifting System: XPSS ™ inkorporerer et projekt med et specifikt mål: at give Campagnolos nye 11 speed groupsets bedst skiftende ydeevne muligt. Og Campy Tech Lab ™ har ramt mærket igen. Det nye design af kæderne op skiftende og nedgearing er blevet analyseret til mindste detalje med matematiske funktioner til at simulere mulige bevægelser af kæden på klingerne og design optimale vinkler. Desuden har gentagne lab tests på den hastighed og præcision skiftende handling tilladt os at fuldføre produkter optimering. Vi har også gennemgået profil klingetænder at øge effektiviteten og kompatibilitet med den 11 Speed ​​kæden og behændigt formede derailleur at bidrage til at gøre bevægelsen af ​​kæden ekstremt hurtig, selv under belastning. Faktisk hemmeligheden bag denne fantastiske resultat er en perfekt kombination og integration af alle fremdriftssystemer komponenter. Hver enkelt af dem er designet til perfekt pasform og arbejde med resten. Dette er den eneste måde du vil være i stand til at nyde den ekstraordinære præstation af det nye XPSS ™ system.

Ultra Torque ™: lethed, stivhed, FORENKLET montering og vedligeholdelse: ULTRA MOMENT ™. DETTE ER CAMPAGNOLOS SVAR i den integrerede KRANKSÆT SEKTOR. Seks år efter PRÆSENTATION AF ULTRA TORQUE ™ system, er det stadig betragtes, de bedste resultater kranksæt SPINDEL MED HENSYN TIL stivhed, lav vægt og effektivitet POWER TRANSMISSION. Campagnolo fundet en måde at permanent conjoin semi aksler krankboksen til de respektive kranksæt arme. Denne redesign gjorde det muligt at betydeligt reducere de laterale dimensioner på akslen niveau og forhindre irriterende kontakt med anklerne, når du drejer pedalerne. Montering er simpelt: en enkelt oversize bolt er nok til at integrere de to semi aksler. Med hensyn til drejningsmoment transmissionseffektivitet, dette system er lige så effektivt som et enkelt stykke aksel. På trods den smalle side profil, har vi været i stand til at placere lejerne uden for krankboxhuset, hvilket resulterer i større aksel stivhed fra den øgede diameter aksel. Dette gennembrud blev opnået ved anvendelse af et sindrigt mekanisk system afledt af mange års køreoplevelse i drejeakslen og motoren akselkobling sektor: Hirth joint. Kort sagt, det er et fælles med selvcentrerende og selvstændige justering frontal tænder placeret i ......

aksel, hvor enderne af semi aksler, integreret med de kranksæt arme, kommer i kontakt.

ULT Keramisk Ultimate Level Technology: CULT Keramisk Ultimate Level Technology

For at forstå hvad CULT ™ ER ALT OM OG HVAD FORDELE DET tilbyder i form af udførelsen af ​​hjulene og kranksæt, der vælger denne TEKNOLOGI, theres kun én ting at gøre: PRØV DET! Vi kunne beskrive det, rose sine features, og giver dig de tekniske specifikationer, men dens umuligt at overføre de reelle fornemmelser og forskellene du kan opfatte lige fra den første pedal rotation med hjul og kranksæt bærer CULT ™ navn. Men under alle omstændigheder, Campagnolo® ønsker at illustrere de ekstraordinære resultater vist af produkter ved hjælp af CULT ™ teknologi under den kontrol, som de Campy Tech Lab ™ ingeniører tests. CULT ™ er kombinationen af ​​de højeste kvalitet keramiske kuglelejer til rådighed på markedet og løb lavet af Cronitect® krom rustfrit stål, dvs. det teknologiske vidunder foretaget af det tyske selskab Schaeffler. Keramiske lejer gør det muligt at reducere friktionen til et minimum og opretholde ensartet ydeevne over tid; forsynet løb fremstillet af Cronitect® med termokemisk overfladebehandling gøre glidefladen af ​​lejerne ekstremt hårde og modstandsdygtige over for slid. Men thats ikke alle. Friktion af hjulet og kranksæt er ekstremt reduceret takket være den minimale smøresystem kræves af CULT ™: kun en tynd film af ......

Resultaterne fra Campy Tech Lab ™:

9 gange glattere end standardløsninger

Nul slid på lejer og bolde

Riction koefficient: den laveste i verden af ​​kranksæt takket være smøring med olie i stedet for fedt

3,5 watt mere magt på hver pedal slagtilfælde, øget sammen med stigningen i hastighed


Campagnolo Super Record Compact findes i mange versioner. Køb dem hos bikeinn og få en masse fordele. Campagnolo Super Record Compact er med garanti den originale Campagnolo. Du kan også købe andre ting, kig i vores Cykeldele katalog og Tallerkener.

Funktioner Campagnolo Super Record Compact

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk