`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Campagnolo

Campagnolo Super Record

  • Campagnolo Super Record
  • Campagnolo Super Record

Campagnolo Super Record

Produktbeskrivelse Campagnolo Super Record

Det maksimale, du kan bede om i ydeevne og glathed. Super Record ™ crankset er en ekstraordinær koncentration af teknologi og ydeevne: ekstrem høj samlet stivhed, ekstraordinær lethed, hurtig og præcis skift; CULT ™ -systemet og optionen med titanaksel, alt dette forbedrer ydeevnen og det unikke ved dette krumtapssæt endnu mere.
Funktioner og fordele:
TITANIUM AXLE OG VENDELT TRÅD TITANIUM FIXING BOLT Reducerer den samlede vægt på krumtapset med 40 gram.
HOLLOW CRANKS AND SPIDER ARMS MED ULTRA HOLLOW ™ TECHNOLOGY
Nedsat vægt af stressfrie sektioner, forbedret vægt / stivhed-forhold.
ULTRA TORQUE ™ AXLE: Tryk på pedalerne overføres effektivt uden strømtab.
NYE KÆDNINGER: Sofistikerede mekaniske funktioner på de dele, der bevæger kæden op og ned, garanterer maksimal effektivitet under skift. En yderligere udvikling af kædebånd brugt af Pro Teams i 2014.
FORSKELLET ANTAL PIN-koder, der AFHÆNGER PÅ KÆDEKOMBINATION: Konstant optimalt indgreb i kæden. Maksimal forskydningseffektivitet.
CULT ™ -TEKNOLOGI: De højeste ydende keramiske lejer kombineret med Cronitect-stål giver en kombination, der er 9 gange glattere, modstandsdygtig over for korrosion og ekstremt langvarig.
DOBBEL STANDARDISERET BOLTCIRKLEDIAMETER PÅ ALLE KOMBINATIONER: Maksimal stivhed og lethed takket være udvidelse af kulfiberveven tæt på kædeledene med 112 mm til den lille boltcirkeldiameter og 145 mm for den store.
Specifikationer:
Lunghezza: 170, 172,5, 175 mm
Combinazioni: 39/53 34/50
Vægt: 603 gr.
Teknologi:
XPSS ™ Extreme Performance Shifting System: XPSS ™ inkorporerer et projekt med et specifikt mål: at give Campagnolos nye 11 hastighedsgrupper sæt den bedst mulige skiftydelse. Og Campy Tech Lab ™ har slået mærket igen. Det nye design af kæderne op forskydning og nedskiftning er blevet analyseret til mindste detalje med matematiske funktioner for at simulere mulige bevægelser af kæden på kædeledene og designe optimale vinkler. Endvidere har gentagne laboratorietest på hastigheden og præcisionen af skifteaktionen gjort det muligt for os at gennemføre produktoptimeringen. Vi har også gennemgået profilen af kædebåndetænderne for at forbedre effektiviteten og kompatibiliteten med 11 hastighedskæden og den smart formede derailleur for at bidrage til at gøre bevægelsen af kæden ekstremt hurtig, selv under belastning. Hemmeligheden bag dette fantastiske resultat er faktisk en perfekt kombination og integration af alle drivkøretøjets komponenter. Hver af dem er designet til at passe perfekt og arbejde sammen med resten. Dette er den eneste måde, du vil kunne nyde den ekstraordinære ydelse af det nye XPSS ™ -system.
Ultra Torque ™: LIGHTNESS, STIGIDITY, ENKELT MONTERING OG VEDLIGEHOLDELSE: ULTRA TORQUE ™. DETTE ER CAMPAGNOLOS SVAR I DEN INTEGREREDE CRANKSET SEKTOR. Seks år efter introduktionen af ULTRA TORQUE ™ -systemet overvejes det stadig, det bedste ydeevne, der indstiller spindel i forhold til stivhed, lav vægt og effektivitet i kraftoverførsel. Campagnolo fandt en måde at permanent forbinde halvakslerne på bundbeslaget til de respektive krumtaparmer. Denne redesign gjorde det muligt at reducere sidedimensionerne i aksleniveauet betydeligt og forhindre irriterende kontakt med anklene, når pedalerne drejes. Montering er forenklet: En enkelt stor bolt er nok til at integrere de to halvaksler. Med hensyn til drejningsmomentoverføringseffektivitet er dette system lige så effektivt som en enkelt stykke aksel. På trods af den smalle sideprofil har vi desuden været i stand til at placere lejerne uden for det nederste konsolskal, hvilket resulterede i større akselstivhed fra den øgede akseldiameter. Dette gennembrud blev opnået ved anvendelse af et genialt mekanisk system afledt af mange års motorerfaring inden for sektoren for rotationsaksel og motoraksel: Hirth-forbindelsen.Kort sagt, dette er en samling med selvcentrering og selvjusterende fronttænder placeret i midten af bundbeslaget
aksel, hvor enderne af halvakslerne, integreret med krumtaparmene, kommer i kontakt.
ULT Ceramic Ultimate Level Technology: CULT Ceramic Ultimate Level Technology
FOR AT FORSTÅ, HVAD CULT ™ ER ALT OM, OG HVILKE FORDELE DET tilbyder i henhold til ydeevnen og hjulene, der anvender denne teknologi, kun en ting at gøre: PRØV DET! Vi kunne beskrive det, prise dets ydelsesfunktioner og give dig de tekniske specifikationer, men det er umuligt at overføre de virkelige fornemmelser og de forskelle, du kan opdage lige fra den første pedalrotation med hjul og krumtap med CULT ™ -navnet. Men under alle omstændigheder ønsker Campagnolo® at illustrere de ekstraordinære resultater, der er vist af produkterne, der bruger CULT ™ -teknologi under testene udført af Campy Tech Lab ™ -ingeniører. CULT ™ er kombinationen af de højeste kvalitet keramiske kuglelejer, der findes på markedet, og løb, der er lavet af Cronitect® krom rustfrit stål, dvs. det teknologiske vidunder, som det tyske firma Schaeffler har gjort. Keramiske kuglelejer gør det muligt at reducere friktion til et minimum og opretholde ensartet ydelse over tid; lejebaner lavet af Cronitect® med termokemisk overfladebehandling gør glidefladerne på lejerne ekstremt hårde og slidstærke. Men det er ikke alt.Friktion af hjul og krumtap er ekstremt reduceret takket være det minimale smøresystem, der kræves af CULT ™: kun en tynd film af olie i stedet for det traditionelt anvendte fedt.
Resultaterne fra Campy Tech Lab ™:
9 gange glattere end standardløsningerne
Nul slid på lejer og kugler
Riksionskoefficient: den laveste i kranksætens verden takket være smøring med olie i stedet for fedt
3,5 watt mere effekt ved hvert pedalslag, hvilket øges sammen med stigningen i hastighed


Køb dine egne Campagnolo Super Record til kun 114.99 $. Lavet af Campagnolo, Campagnolo Super Record er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Tallerkener i vores Cykeldele afdeling.

Funktioner Campagnolo Super Record

Hastighed
BCD
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bcd

-

Hej jeg vil gerne vide, om denne krone er fin til en 110 mm bcd

vore eksperters svar

Hej, BCD for denne ring er 130 mm.
Hilsen.

Udskiftning af halskæder

-

Jeg har rekord 53 / 39t halskæde, kan disse erstattes med 50 / 36t kæderinge ??

vore eksperters svar

Hej, ja de kan udskiftes med 50/36 tænderinger.
Hilsen.

Typen

-

Er denne fane velegnet til systemet med dobbeltbladbolte? Er åbningerne 10 mm, i hvilke bladskruerne skal indsættes? BCD?

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk