`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Campagnolo

Campagnolo Super Record

  • Campagnolo Super Record
  • Campagnolo Super Record

Campagnolo Super Record

Produktbeskrivelse Campagnolo Super Record

Det maksimale, du kunne bede om i ydeevne og glathed. Super Record ™ crankset er en ekstraordinær koncentration af teknologi og ydeevne: ekstremt høj samlet stivhed, ekstraordinær lethed, hurtig og præcis skiftende; CULT ™ -systemet og muligheden med titaniumaksel forbedrer alt dette endnu mere præstationen og unikheden af ​​dette cranksæt.

Egenskaber og fordele:

TITANI AXEL OG REVERSE TROD TITANI FIXING BOLT Reducerer den samlede vægt af crankset med 40 gram.

HOLLOW CRANKS OG SPIDER ARMS MED ULTRA HOLLOW ™ TECHNOLOGY

Reduceret vægt af stressfrie sektioner, forbedret svejsestilling til stivhedsforhold.

ULTRA TORQUE ™ AXLE: Tryk på pedalerne transmitteres effektivt uden strømafbrydelse.

NYE KØRINGER: Sofistikeret mekaniske egenskaber på de dele, der bevæger kæden op og ned, garanterer maksimal effekt under skift. En yderligere udvikling af de kædebånd, der anvendes af Pro Teams i 2014.

DIFFERENTIERET ANTAL PINDER AFHÆNGENDE PÅ KØLINGKOMBINATIONEN: Konstant optimal indgreb af kæden. Maksimal skift effekt.

CULT ™ TEKNOLOGI: De højeste ydende keramiske lejer kombineret med Cronitect stål gør en kombination, der er 9 gange mere glat, korrosionsbestandig og ekstremt langvarig.

DUBBEL STANDARDISERET BOLT CIRCLE DIAMETER PÅ ALLE KOMBINATIONER: Maksimal stivhed og lysstyrke takket være forlængelsen af ​​carbon fber-vevet tæt på kædelængderne med 112 mm til den lille boltcirkeldiameter og 145 mm for den store.

Specifikationer:

Lunghezza: 170, 172,5, 175 mm

Combinazioni: 39/53 34/50

Vægt: 603 gr.

Teknologi:

XPSS ™ Extreme Performance Shifting System: XPSS ™ indeholder et projekt med et specifikt mål: At give Campagnolos nye 11-speed-gruppesæt den bedste forskydningsevne. Og Campy Tech Lab ™ har slået mærket igen. Det nye design af kæderne op skift og nedskiftning er blevet analyseret til mindste detalje med matematiske funktioner for at simulere mulige bevægelser af kæden på kædebåndene og design optimale vinkler. Desuden har gentagne laboratorietest på hastigheden og præcisionen af ​​forskydningen gjort det muligt for os at fuldføre produktoptimeringen. Vi har også gennemgået profilen af ​​kædebåndstænderne for at øge effektiviteten og kompatibiliteten med 11 Speed ​​kæden og den klogformede derailleur for at bidrage til at gøre kædebevægelsen ekstremt hurtig, selv under belastning. Faktisk er hemmeligheden bag dette fantastiske resultat en perfekt kombination og integration af alle drivkørselskomponenterne. Hver af dem er designet til at passe perfekt og arbejde sammen med resten. Dette er den eneste måde, du vil kunne nyde den ekstraordinære ydeevne af det nye XPSS ™ -system.

Ultra Torque ™: Lysstyrke, styrkenhed, forenklet samling og vedligeholdelse: ULTRA TORQUE ™. DETTE ER CAMPAGNOLOS SVAR I DEN INTEGREREDE KRANKSETEKTOR. SIX ÅRER EFTER INDLEDNING AF ULTRA TORQUE ™ -SYSTEMET, ANVENDES DET ENDELIG, DEN BEDSTE PRØVENDE KRANKSÆTNINGSSPINDEL I FORBINDELSE MED STOFFNESS, LOW WEIGHT AND EFFICIENCY OF POWER TRANSMISSION. Campagnolo fandt en måde at permanent forbinde halvakslerne på bundbeslaget til de respektive vevsarmene. Dette redesign gjorde det muligt at reducere sidedimensionerne væsentligt på akselniveauet og forhindre irriterende kontakt med anklerne, når pedalerne drejes. Montering er forenklet: En enkelt oversize bolt er nok til at integrere de to halvaksler. Med hensyn til momentoverføringseffektivitet er dette system lige så effektivt som en enkelt aksel. Desuden har vi på trods af den smalle sideprofil kunnet placere lejerne udenfor bundbeslaget, hvilket resulterer i større akselstivhed fra den øgede akseldiameter. Dette gennembrud blev opnået ved at anvende et genialt mekanisk system, der stammer fra mange års motoroplevelse i rotationsakslen og motorakselkoblingssektoren: Hirth-leddet. Kort sagt, dette er en fælles med selvcentrerende og selvjusterende fronttænder placeret i ......

aksel, hvor enderne af halvakslerne, der er integreret med krumtapets arme, kommer i kontakt.

ULT Ceramic Ultimate Level Technology: CULT Ceramic Ultimate Level Technology

For at forstå, hvad CULT ™ er alt om, og hvilke fordele det tilbyder i forbindelse med udførelse af hjulene og kraner, der anvender denne teknologi, er der kun en ting at gøre: Prøv det! Vi kunne beskrive det, rose sine ydeevnefunktioner og give dig de tekniske specifikationer, men det er umuligt at overføre de virkelige fornemmelser og de forskelle, du kan opleve lige fra den første pedalrotation med hjul og cranksets, der bærer CULT ™ -navnet. Men i hvert fald ønsker Campagnolo® at illustrere de usædvanlige resultater, som produkterne viser ved hjælp af CULT ™ -teknologi under testene fra Campy Tech Lab ™ -ingeniørerne. CULT ™ er kombinationen af ​​de højeste kvalitet keramiske kuglelejer til rådighed på markedet og løbene lavet af Cronitect® krom rustfrit stål, det teknologiske wonder, der er lavet af det tyske firma Schaeffler. Keramiske kuglelejer gør det muligt at reducere friktionen til et minimum og opretholde en ensartet ydelse over tid. lejebevægelser lavet af Cronitect® med termokemisk overfladebehandling gør gliderenes overflade ekstremt hård og slidstærk. Men det er ikke alt. Friktion af hjulet og crankset er ekstremt reduceret takket være det minimale smøresystem, der kræves af CULT ™: kun en tynd film af ......

Resultaterne fra Campy Tech Lab ™:

9 gange glattere end standardløsningerne

Nul slid på lejer og bolde

Riktionskoefficient: Den laveste i verden af ​​cranksets takket være smøring med olie i stedet for fedt

3,5 watt mere effekt ved hvert pedal slag, stigende sammen med stigningen i hastighed


Campagnolo Super Record har officiel fabriksgaranti fra Campagnolo. Som en official Campagnolo forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Cykeldele produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Tallerkener der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Campagnolo Super Record

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kan jeg erstatte en super-campagnolo 11v 53/39 crankset krone 39 med en af 36? jeg vil gerne vide det, før du bestiller det, tak !!

-

Venter på dit svar, venlig hilsen !!

vore eksperters svar

Hej,
Denne kædering er kompatibel med en Campagnolo 122mm asymmetrisk BCD. Vi håber det hjælper dig.
Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk