`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Cannondale

Cannondale Cypher Mtb

  • Cannondale Cypher Mtb
  • Cannondale Cypher Mtb
  • Cannondale Cypher Mtb

Cannondale Cypher Mtb

Produktbeskrivelse Cannondale Cypher Mtb

Var en lidenskabelig flok.

Har altid været.

Ikke kun lidenskabelig med at opbygge de bedste, mest innovative og højtydende produkter, men brænder for at gøre alt, hvad vi kan for at skabe den bedst mulige cykeloplevelse.

Kort sagt, vi bryr os.

Vi holder af vores produkter, vi holder af vores kunder, og vi holder af hinanden.

Denne enkle, men vigtige erklæring har givet os legioner af fans over hele verden.

Fire årtier inde informerer det stadig alt, hvad vi gør hver dag.

Peak Protection-teknologi bruger EPS-skum med dobbelt tæthed for at reducere vægten, samtidig med at de højeste industristandarder opretholdes.

En højdejustering i 3 positioner muliggør lige placering af Ergo fit EVA occipital pad, og mikrorefterspændingsjusteringen giver en præcis pasform Lidt dybere pasform end Teramo Polycarbonate Internal Cage forstærker kritiske ventilationsbroer for den bedste sikkerhed og ventilation i klassen Multi støbning Polycarbonat shell teknologi binder den ydre skal med EPS-skallen til et integreret design Komfortabel letvægts antimikrobielt bånd med kamlåseadskillere giver sikker justering og bærbarhed hele dagen Aftageligt visir.
SM: 52 58 cm
L XL: 58 62 cm


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Cannondale Cypher Mtb vil fuldende dit cykel udstyr. I vores online butik bikeinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos bikeinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online cykel butik, Du kan blandt andet finde cykel udstyr, som passer til Cannondale Cypher Mtb.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God hjelm

-

lys hjelm, god og smuk og er uden for sæsonen meget godt prissat !!

God hjelm

-

Jeg blev glædeligt overrasket, fordi det er en let og behagelig hjelm. Ud over at have en elegant farvekombination. Jeg ville ønske, at det havde et myggenet. Ellers anser jeg det for meget tilrådeligt.

Stor hjelm

-

Fremragende hjelm, god pasform til en meget konkurrencedygtig pris. Selv forsendelsestjenesten er modbydelig

Cannondale hjelm

-

fremragende hjelm god pasform v konkurrencedygtig pris hurtig og præcis levering fremragende online butik

Fantastisk hjelm

-

Passer perfekt og ser bedre ud end på billeder. Super let og behageligt. Jeg anbefaler virkelig dette produkt.

Cannondale cyper

-

Smuk hjelm af fremragende kvalitet, meget smukke farver og fremragende materialer Tak!

Tak

-

Perfekt bog til tiden Hjelm, der er vanskelig at finde Bravo

Canon cannondale

-

RAS top superhjelm, top leveringstider, godt job

Bedre end forventet

-

Jeg blev glædeligt overrasket over hjelmen. Da jeg modtog det, kom det med sin papemballage og i perfekt stand. Visuelt er det meget smukt, og det der har overrasket mig mest, er komforten og hvor godt den passer til den roulette, den bringer. Et meget godt køb.

Meget flot

-

Meget behagelig og lys. Kvalitet perfekt.

Cannondale cypher mtb

-

En utrolig hjelm passer fint i hovedet og farverne har forbløffet mig, det er et godt køb.

God leder

-

Jeg havde visse forbehold, de sendte ham løs i en pose, men det er kommet med den originale emballage fiberplader og i perfekt stand. De første "statiske" test har været meget tilfredsstillende. Gode ​​finish, interiør med et tyndt men rigelige og meget komfortabel dæmpning og præcis regulering. Det eneste lille men for mig er låsesystemet af hagen. Det er det typisk system hurtigt plast spænde og jeg ser lidt grundlæggende for kvaliteten af ​​resten af ​​skroget. Har heller ikke det stykke blød klud, der ombrydes omkring lukningen og en del af remmen tilovers dig, så du ikke rører på hagen og andre, hvis de bærer (f.eks min gamle Uvex, som også har en lukning skralde med knap temmelig mere professionelle).

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk