`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Estremo Glove

Castelli Estremo Glove

Castelli Estremo Glove

  • Castelli Estremo Glove
  • Castelli Estremo Glove
  • Castelli Estremo Glove
  • Castelli Estremo Glove

Castelli Estremo Glove

Produktbeskrivelse Castelli Estremo Glove

Den Estremo Glove er designet til de koldeste forhold-ideel til lave temperaturer og dårligt vejr.


Konstrueret af et vindtæt Windstopper X Fast stof kombineret med et vidunderligt materiale på håndfladen, dækket med silikone overflade giver et bedre greb og holdbarhed. Bevis for, at vi tager hårde vinter ridning alvorligt.Features:


Vores varmeste koldt vejr handske endnu


Windstopper x hurtig stof på hånden for total vindbeskyttelse


Fleece liner til kold beskyttelse


Præget tone i tone skorpion logo på bagsiden


Silikone print på håndfladen for bedre greb


Høj neopren manchet med velcrolukning


Pre buet konstruktion


Microsuede tommelfinger panel


Castelli Estremo Glove, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Castelli giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Mere end værd at prisen

-

Jeg har allerede prøvet flere handsker på min cykel og har altid kolde hænder og lider ofte af døde fingre, selvom det ikke kun skyldes at have varme handsker på eller ikke. Nu har jeg kun været i stand til at prøve det to gange. Første gang på min scooter med en hastighed på mere end 50 km i timen, og det kan siges, der kom ingen vind igennem. Var allerede meget positiv! I dag testede jeg dem på min cykel, de er meget gode, fleksible, du kan nemt skifte. Da det var 9 ° kunne jeg ikke opleve en følelse af kulde eller ej, men jeg ved af erfaring, at jeg med en så stærk vind som i dag ikke ville have haft det med mine tidligere handsker og nu glødede mine hænder, selv næsten for varm, så meget tilfreds! Størrelsen er normal, jeg køber altid S og har gjort det nu. Så for mig er de mere end værd at have deres penge!

Varme Vanter

-

Mine fingre bliver kolde meget let, men disse handsker klare jobbet virkelig godt. Bedste fingre handsker jeg har prøvet endtil nu. Det er uden tvivl også noget at gøre med, de kører 5cm ned over håndledet i længten. Hvilket er noget man lige skal overveje, for alle mine andre lag af tøj gør også... så der rift om pladsen. Jeg har kørt turer op til 25km i regnvejr, i grader 5 til -5. og de holder vandet ude. har ikke prøvet dem i hårdt vind endnu. Når vejret bliver over 5 grader bliver de for varme for hård MTB kørsel. Da jeg ikke har haft varme fingre i frostvejr før nu, kan jeg anbefale dem varmt.

Stort produkt

-

God kvalitet produktspecifik for vinterperioden

Castelli estremo handske

-

Perfekt vægt perfekt varme til vinteren

Værdifulde produkter

-

Dyrt men værdifuld handske. Mest foretrukne handske.

God

-

God kvalitet, varm, vindtæt øverste valg

Castelii handsker

-

Great lang forventning produkt

Vastelli handsker

-

Gode ​​handsker til ekstrem kulde, meget god finish, perfekt, hvad jeg ledte

Overtrædelse arbejde

-

Godt par handsker. Men selv ved 1 degrees'm altid koldt ventilationskanaler på handskerne lade passere for koldt. De behøver ikke at fjerne! . For et par handsker kaldes de hotteste og dyre mærke jeg er meget skuffet og stadig på min sult. Jeg anbefaler!

Fremragende

-

Perfekt handsker i vintersæsonen. De er perfekte med temperaturer fra -5 til 8 grader. Den laveste internet pris og forsendelsen var på tid.

En garanti!

-

Produkt fantastisk til den store chill, garanti Slotte. Hastighed og alvor det websted, der sælger dem! Dag anbefales !!!

Fremragende handsker

-

Jeg er oprigtigt motero og jeg købte til at gå på en cykel, min erfaring er meget tilfredsstillende, fordi motorcykel høje hastigheder er nået, at ride kan gå til -5 ° C, men til cyklen ca. 5 ° C som den lave luft wind chill og når tage en time begynder at lægge mærke kulden på hans fingerspidser, det område, hvor jeg bor, er varm og vinteren er kort, så jeg er tilfreds med disse handsker, som de er Comodisimos.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk