`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

Produktbeskrivelse Castelli Free Aero Race 4

Typisk er vores kvinders beklædningsgenstande designet fra bunden til kvinder. Dog er Free Aero 4 W Bibshort designet fra bunden til racing. Det specifikke mål fører os til en noget minimalistisk konstruktion, men en der er lavet til aerodynamik og også komfort, da racing kræver lange timer i sadlen, både i træning og på løbedag, hvilket også resulterer i en af vores mest komfortable shorts.

Free Aero 4 W Bibshort repræsenterer en betydelig udvikling fra sidste års model, vores bedst sælgende kort nogensinde. Der er en ny ben gripper, der stadig har en løg flad rå cut edge, men nu har vertikale silikone striber for at holde det på plads uden at begrænse stretch. Det nye stof giver mulighed for bedre udskriftskvalitet til din brugerdefinerede teamproduktion, det samme som Team Sky vil bruge i 2019.

Vi har opdateret sømme for at forbedre pasformen og gøre det korte udseende endnu bedre på kroppen. Vi har konstrueret bibbåndene med nye stoffer og konstruktion, så de bliver køligere, ligger fladere og mere holdbare. Den nye Free Aero 4 W Bibshort modtager også den opdaterede Progetto X2 Air Seamless sædepude med det blødeste overflade stof, du nogensinde har følt i en sædepude.

Funktioner:

Vortex dæmpet stof på benene til aero performance

Forza stof på indvendige ben med 38% Lycra® indhold for perfekt pasform

Stripe mesh engineered liggende flad bib rem konstruktion holder dig kølig

Giro4 ben gripper elastik til bedre greb fordelt over større område

Doppio V konstruktion foran for øget komfort

Flad låsesting

Progetto X2 Air Seamless Donna kvinders specifikke sædepude

Specifikationer:

Vægt: 156g

Teknologi:

ROSSO CORSA:

Vores Rosso Corsa-mærke anvendes kun på de højeste niveauer, vi laver. Hver tråd og fiber, hver kurve og kontur er besat. Rosso Corsa repræsenterer et kategorisk gennembrud i cykelinnovation og det omhyggelige håndværk, du forventer af Castellis præstationsfremmende beklædning.


Castelli Free Aero Race 4 er en vare der hører til Culotte kategorien indenfor Dametøj, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Castelli Free Aero Race 4? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Funktioner Castelli Free Aero Race 4

Køn
Funktioner
Længde
Produkttype
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget gode shorts

-

Bikeshorts af meget god kvalitet. Komfortabelt skindlæder til langvarige udflugter

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk