`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

Produktbeskrivelse Castelli Free Aero Race 4

Typisk er vores kvinders beklædningsgenstande designet fra bunden til kvinder. Free Aero 3 W Bibshort er designet fra bunden til racing. Det specifikke mål fører os til en noget minimalistisk konstruktion, men en der er lavet til aerodynamik og også komfort, da racing kræver lange timer i sadlen, både i træning og på løbedag, hvilket også resulterer i en af vores mest komfortable shorts. 2019 Free Aero 3 W Bibshort repræsenterer en betydelig udvikling fra sidste års model, vores bedst sælgende kort nogensinde. Der er en ny ben gripper, der stadig har en løg flad rå cut edge, men nu har vertikale silikone striber for at holde det på plads uden at begrænse stretch. Det nye stof giver mulighed for bedre udskriftskvalitet til din egen teamproduktion, det samme som Team Sky vil bruge i 2019. Vi har opdateret sømme for at forbedre pasformen og gøre det korte udseende endnu bedre på kroppen. Vi har konstrueret bibbåndene med nye stoffer og konstruktion, så de bliver køligere, ligger fladere og mere holdbare. Den nye Free Aero 3 W Bibshort modtager også den opdaterede Progetto X2 Air Seamless sædepude med det blødeste overflade stof, du nogensinde har følt i en sædepude.

Funktioner:

Vortex dæmpet stof på benene til aero performance

Forza stof på indvendige ben med 38% Lycra® indhold for perfekt pasform

Stripe mesh engineered liggende flad bib rem konstruktion holder dig kølig

Giro4 ben gripper elastik til bedre greb fordelt over større område

Doppio V konstruktion foran for øget komfort

Flad låsesting

Progetto X2 Air Seamless Donna kvinders specifikke sædepude

Specifikationer:

Vægt: 156 g


Er du på udkig efter Castelli Free Aero Race 4? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Castelli. Skynd dig at købe Castelli Free Aero Race 4, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Funktioner Castelli Free Aero Race 4

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget gode shorts

-

Bikeshorts af meget god kvalitet. Komfortabelt skindlæder til langvarige udflugter

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk