`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Free Aero

Castelli Free Aero

  • Castelli Free Aero
  • Castelli Free Aero
  • Castelli Free Aero

Castelli Free Aero

Produktbeskrivelse Castelli Free Aero

Hver eneste detalje af denne korte er lavet til racing: muskelunderstøttelse, aerodynamisk pasform, komfort, så du kan koncentrere dig om at vride hver eneste smule energi fra dine ben, minimeret vægt og bengribere, der ikke afskærer blodgennemstrømningen til dine muskler. Selv de printbare rum er optimeret til at holde dine sponsorer glade. Kvindernes version af denne korte er den nærmeste Castelli kommer til en mindre version af mændens korte. Det er hensigtsmæssigt, fordi det er lavet til kvinder racere, med vægt på racerdelen. Den har kvinders specifikke pasform, kvinders specifikke bibs og frontkonstruktion, og vores kvinders Progetto X2 Air Donna sædepude. Vores testpersonale har naturligvis inkluderet nogle nonracers, og det første, de kommenterer, er den yderste komfort. Dette bliver din gå til kort, selvom du ikke har et nummer fastgjort på din trøje.

Funktioner:

Vortex dæmpet stof på benene til aero performance

Forza stof på indvendige ben med 38% Lycra® indhold til perfekt pasform

Carré-konstrueret liggende flad bibstroppkonstruktion for minimal dækning, maksimal komfort

GiroAir mesh som ben gripper elastik for bedre greb fordelt over større område

Flad låsesting

Reflekterende detaljer på bagsiden

Ny forbedret kvinders specifikke Progetto X2 Air sædepude til endnu større komfort.

Specifikationer:

Vægt: 149g

Teknologi:

Rosso corsa

Vortex


Hvis du står og mangler en Castelli Free Aero, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Dametøj udstyr fra mærker som Castelli, er produceret af de bedste materialer. Castelli er eksklusiv design cykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Castelli Free Aero i dag!

Funktioner Castelli Free Aero

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk