`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Produktbeskrivelse Castelli Giro102 Race

Giro102 Race er en herre-trøje. Designet på dette Castelli-beklædning er kortærmet. Konstruktionen indeholder tilpassede stoffer, der tilpasser sig din tekstur, hvilket giver bevægelsesfrihed, når du rejser på cyklen.

På fronten har vejcyklisttøjet en fuld lynlås med et håndtag, der favoriserer åbning og lukning. På denne måde kan du tilpasse dig hurtigt til udetemperaturer. På siderne inkluderer det maskeindsatser, der favoriserer luftens passage, og holder din hud tør og frisk.

På bagsiden har Castelli-tøjet tre lommer, der tillader opbevaring af personlige genstande. For at forbedre komforten har sportstrøjen ærmer med råt snit. Fås i forskellige farver.

Den officielle trøje for 2019, identisk med dem, der bæres af lederne af Giro d'Italia klassifikationerne. Den var designet til at være lys og aerodynamisk, med sømme, der følger konturerne af rytterens krop og sikrer en perfekt pasform. Fire forskellige SITIP stoffer er ekspert placeret på forskellige dele af kroppen for at optimere aerodynamik og åndbarhed på de relevante områder. Ærmerne er laserskærede for maksimal komfort og aerodynamik. Trikotens lynlås har en gylden lynlås pull, der falder til pink, en hyldest til den sande Trofeo Senza Fine, som i år også findes på brystet.

Funktioner:

Aero Race 6.0 Jersey pasform og konstruktion til Grand Tour vindende aerodynamik

Letvægts Giro Aero front stof er udviklet til Castellis specifikationer af Sitip

Lys og åndbar Giro Infinito stof på bagsiden med mesh sidepaneler

Castelli drop lomme tilbage til perfekt race pasform

Guldfinish lynlås trække som en hyldest til Trofeo Infinito

Jacquard vævet Prodotto Ufficiale etiket

Mesh silikone elastisk talje

Vævet 102 mærke på åg

Specifikationer:

Vægt: 103 g


Er du på udkig efter Castelli Giro102 Race? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Castelli. Skynd dig at købe Castelli Giro102 Race, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Katastrofal klageadfærd!

-

Jeg bestilte "Giro" cykeltrøje den 6. juni 2020. Den blev leveret til tiden, men med mangler (sømme dårligt syede, striber på trøjen - allerede båret efter min mening). Jeg klagede allerede over det den 16. juni 2020 (!!!) i forbindelse med billeder og sendte det derefter tilbage. Indtil i dag (23.08.2020) har jeg ikke modtaget det refunderede beløb. Jeg har aldrig oplevet en sådan klageadfærd; men annoncere en 30-dages "returgaranti" ... Marco

Store

-

170 cm 58 kg Størrelse S perfekt

Giro 102

-

Fremragende tæt pasform.

Castelli giro 102 løb

-

Fremragende, elsker det

Castelli-trøje

-

Perfekt trøje med et godt tilbud. Tilfreds med købet. Jeg vil gentage det. En anbefalende oplevelse.

Virkelig dejlig kvalitetstrøje

-

Virkelig tilfreds med dette er kvaliteten og materialet fremragende. God aero fit, du går normalt en størrelse op i castelli. Fristet til en anden farve også

Fremragende

-

Spektakulært produkt! Stoffet, din komfort føles unikt. Levering afsluttet

Castelii

-

Elsker det :-)

Castelli giro 102 (2019) løbetrøje

-

Det er sandt, at den er noget kortere end Castelli Free Aero Race 4.1-modellen. Men jeg tror, at leotards skal bære stramt og behageligt, jeg bad om størrelse M, og jeg var ved at foretage ændringen, men en anden størrelse ville have passet mig meget, jeg er i slank indbygning i overkroppen, og det hjælper. Jeg er 183 og vejer 76 kg. At give dig en idé. Det er som bærerens smag, der er dem, der kan lide løst tøj, og dem, der passer tæt! Jeg kan godt lide det stramt

Perfekt

-

En af de bedste trøjer, jeg nogensinde har båret.!

Flot skjorte

-

Flot skjorte. Meget høj kvalitet. I castella, især til aero-versionen, er det værd at vælge en større størrelse. Jeg er 180 cm og størrelse L passer perfekt.

Giro102

-

Store

Castelli kærlighed

-

Jeg elsker denne lyserøde aero-trøje, den passer perfekt, i anbefalet størrelse og er meget let - jeg fyldte den endda ikke. Godt produkt for sine penge

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk