`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Produktbeskrivelse Castelli Giro102 Race

Giro102 Race er en herre-trøje. Designet på dette Castelli-beklædning er kortærmet. Konstruktionen indeholder tilpassede stoffer, der tilpasser sig din tekstur, hvilket giver bevægelsesfrihed, når du rejser på cyklen.

På fronten har vejcyklisttøjet en fuld lynlås med et håndtag, der favoriserer åbning og lukning. På denne måde kan du tilpasse dig hurtigt til udetemperaturer. På siderne inkluderer det maskeindsatser, der favoriserer luftens passage, og holder din hud tør og frisk.

På bagsiden har Castelli-tøjet tre lommer, der tillader opbevaring af personlige genstande. For at forbedre komforten har sportstrøjen ærmer med råt snit. Fås i forskellige farver.

Den officielle trøje for 2019, identisk med dem, der bæres af lederne af Giro d'Italia klassifikationerne. Den var designet til at være lys og aerodynamisk, med sømme, der følger konturerne af rytterens krop og sikrer en perfekt pasform. Fire forskellige SITIP stoffer er ekspert placeret på forskellige dele af kroppen for at optimere aerodynamik og åndbarhed på de relevante områder. Ærmerne er laserskærede for maksimal komfort og aerodynamik. Trikotens lynlås har en gylden lynlås pull, der falder til pink, en hyldest til den sande Trofeo Senza Fine, som i år også findes på brystet.

Funktioner:

Aero Race 6.0 Jersey pasform og konstruktion til Grand Tour vindende aerodynamik

Letvægts Giro Aero front stof er udviklet til Castellis specifikationer af Sitip

Lys og åndbar Giro Infinito stof på bagsiden med mesh sidepaneler

Castelli drop lomme tilbage til perfekt race pasform

Guldfinish lynlås trække som en hyldest til Trofeo Infinito

Jacquard vævet Prodotto Ufficiale etiket

Mesh silikone elastisk talje

Vævet 102 mærke på åg

Specifikationer:

Vægt: 103 g


Velkommen til vores Castelli Giro102 Race, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Castelli og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Castelli Giro102 Race

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Castelii

-

Elsker det :-)

Castelli giro 102 (2019) løbetrøje

-

Det er sandt, at den er noget kortere end Castelli Free Aero Race 4.1-modellen. Men jeg tror, at leotards skal bære stramt og behageligt, jeg bad om størrelse M, og jeg var ved at foretage ændringen, men en anden størrelse ville have passet mig meget, jeg er i slank indbygning i overkroppen, og det hjælper. Jeg er 183 og vejer 76 kg. At give dig en idé. Det er som bærerens smag, der er dem, der kan lide løst tøj, og dem, der passer tæt! Jeg kan godt lide det stramt

Perfekt

-

En af de bedste trøjer, jeg nogensinde har båret.!

Castelli giro102 løb

-

Flot trøje, jeg er 184 cm 74 kg. Størrelse L passer perfekt

Castelli giro102 løb

-

Jersey er perfekt, jeg er 184 cm værktøj, 73 kg, L er passe

Flot skjorte

-

Flot skjorte. Meget høj kvalitet. I castella, især til aero-versionen, er det værd at vælge en større størrelse. Jeg er 180 cm og størrelse L passer perfekt.

Giro102

-

Store

Trøje

-

Meget god trøje til en meget god pris!

Castelli giro102 løb

-

Jersey er fint, flot finish, virkelig super let jeg er 184 cm, bryst 100 og 74 kg. Jeg tog L, og det passer tæt på skuldre og bryst.

Castelli maglia tour kom ... top

-

Fantastisk produkt, let og åndbart stof, racingpasform, så meget lun, efter min mening perfekt, hvis du vil have det godt, anbefaler vi en ekstra størrelse, Castelli altid en garanti for kvalitet

Hvis du bestiller castelli-trøje, skal du sørge for at bestille en ekstra størrelse, im 150lb 5'10 ”og stor passer bare perfekt ikke for stor ikke for lille, produktkvalitet er okay, stadig glad

-

Jersey er okay fandt ikke noget galt

Castelli kærlighed

-

Jeg elsker denne lyserøde aero-trøje, den passer perfekt, i anbefalet størrelse og er meget let - jeg fyldte den endda ikke. Godt produkt for sine penge

Castelli kvalitet

-

Almindelig Castelli kvalitet, det meste af mit cykelsæt er Castelli som pasformen, klippe og kvalitet er perfekt. Jeg er 57 kg, 36 "bryst, 168 cm og Lille er ideel til mig. Elsker farven på denne trøje. Kun ønske Castelli ville være mere eventyrlystne med deres jerseyfarver generelt, efter min mening er deres lagerfarver meget konservative.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk