`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Giro102 Squadra

Castelli Giro102 Squadra

  • Castelli Giro102 Squadra
  • Castelli Giro102 Squadra
  • Castelli Giro102 Squadra

Castelli Giro102 Squadra

Produktbeskrivelse Castelli Giro102 Squadra

Squadra versionen af Giro d'Italia jerseyen, der findes i farverne i de officielle klassifikationer eller med speciel grafik til nogle af de mest karakteristiske faser af 2019 Giro. Mange hævder, at cykling er en individuel sport. Men vi har arbejdet sammen med de bedste atleter i årevis, og vi ved, at du ikke vinder uden et hold. Vores Squadra trøje blev inspireret af denne overbevisning. Det er et beklædningsgenstand, der som et godt hjemland kan støtte dig i en bred vifte af situationer, fra daglige rides til udholdenhedsløb. Ved udformningen af denne trøje betalte vi omhyggelig opmærksomhed på hver detalje. Ligesom en sportsdirektør skal vælge ryttere med forskellige karakteristika og vide, hvordan de bedst kan bringe dem sammen i et hold, der stræber efter at erobre en Grand Tour, kombinerer Squadra jersey forskellige stoffer og elementer, hver med en specifik funktion, der hver især er designet til at fungere bedst sammen med de andre. Hovedtykket sikrer lethed og hurtig tørring; de perforerede sidepaneler øger åndbarheden; og konstruktionen af ærmerne, uden sømme i enderne, giver uovertruffen komfort. Lynlås og struktur af baglommerne, som trofast gengiver karakteristikaene for vores WorldTour-holds trusser, fuldfører Squadra. Resultatet? En trøje, der tilbyder en ......

Funktioner:

Sitip til Castelli brugerdefinerede stoffer med Velo Light foran og bag og Velo Aero stretch stof på ærmer med rå kantkant

YKK® Vislon® lynlås med Castelli scorpion lynlås pull

Mesh silicone waistband

3 baglommer med Castellis droplomme design

Castellis Maratona passer til at dække en bred vifte af kropsformer

Specifikationer:

Vægt: 103 g


Er du på udkig Castelli Giro102 Squadra? Hos bikeinn finder du altid Officielt udstyr, fra de bedste mærker, det kunne være fra Castelli, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Funktioner Castelli Giro102 Squadra

Køn
Alder
Udstyrstype
Typer af ærmer
Begivenheder
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lyserød trøje

-

Meget god, vil du have denne trøje igen til denne pris? Mange tak

Fremragende produkt

-

Fremragende stof og materialer. Det bedste italienske design til en god ydeevne på cyklen.

Komfortabel og meget god kvalitet.

-

Denne sweater går meget godt til kroppen og føles ganske behagelig, når du kører, den er frisk og af meget god kvalitet. Ærmerne er fint udskårne og på bagsiden giver et godt greb takket være silikone mesh midjen.

Bare det italienske job!

-

Denne super chic trøje lever op til sit omdømme. Letvægts, åndbar, perfekt pasform og fremragende design. Gør du lyst til en pro med denne jersey på ryggen !!

Toptrøje

-

Det er en artikel Top, per teixit, tallerken og disseny. Tink også den pink de l'any passat jeg er af den fisk, som jeg bruger mest. Sense cap mena de dubte en usædvanlig jersey.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk