`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Idro

Castelli Idro

  • Castelli Idro
  • Castelli Idro
  • Castelli Idro
  • Castelli Idro

Castelli Idro

Produktbeskrivelse Castelli Idro

Let, pakkbar, meget åndbar, holdbart vandtæt og aero montering. Dette er det første stykke, der bringer alle disse funktioner sammen i en jakke lavet til rytteren, der skal (eller vælger at) ride under alle vejrforhold. Da GORE TEX® introducerede SHAKEDRY ™ teknologi to år siden, så vi straks muligheden for at gøre vandtætte jakker lettere end nogensinde. Og så testede vi det og indså, at vi også kan gøre dem mere åndbare end nogensinde. Takket være Gores nye Topo indlæg og Gore® / YKK® integrerede lynlås, er vi nu i stand til at bringe tæt på og ekstrem pakningsevne til en jakke, der er fuldt beskyttende for hele dagen i regnvejr. Vi har givet det to eksterne lommer, så du behøver ikke at pakke ud for at nå dine jerseylommer. Vi har givet den en længere hale for at beskytte dig mod sprøjten, der kommer fra dit baghjul. Vi har givet det en blød hals liner. Og vi har givet det reflektivitet for sikkerheden. Sammenlignet med vores Idro 2 jakke, er dette mere af en arbejdshest jakke. Det er lavet til rytteren, der forlader sit hus for en hel dagstur i regnen, for den rytter, hvis jakke er en nødvendighed og ikke et stykke, der forbliver i lommen, indtil det er nødvendigt.

Funktioner:

GORE TEX® SHAKEDRY ™ 2 lag ultralight vandtæt åndbart stof

YKK® vandtæt lynlås til direkte montering

Silikone elastisk talje

Fuldt tapede sømme til total vandtæt konstruktion

Reflekterende Castelli ordmærke

Foldes ind i en halv lomme

Specifikationer:

Vægt: 89g

Teknologi:

Gore Tex Active:

Varmt vand og vindtæt. Vandet springer ud over overfladen. Ekstremt åndbar vanddamp (sved) undslipper let.


Hvad ville du sige til at finde Castelli Idro til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din cykel butik. Køb det bedste udstyr fra Castelli og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner Castelli Idro

Tecnologias Castelli Idro

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk