`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Mondiale W Bibshorts

Castelli Mondiale W Bibshorts

  • Castelli Mondiale W Bibshorts
  • Castelli Mondiale W Bibshorts
  • Castelli Mondiale W Bibshorts

Castelli Mondiale W Bibshorts

Produktbeskrivelse Castelli Mondiale W Bibshorts

En utrolig manipuleret kort kan se bedragerisk enkle udefra. Vores ultimative mål er en kort, at man ikke kan føle, når du har det på, og Mondiale er et væsentligt skridt i retning af dette mål. Vores nye Cinquanta stof har 50% ægte Lycra® for at gøre det sindssygt blød, men med en hidtil uset muskel støtte. Den strækning af denne stof giver os mulighed for at give exceptionel pasform i en kort med kun to sømme, så der er stort set ikke noget at gnave og intet at fejle. Vi har lidt forstærket løgnen flade ben slutning og tilføjet et strejf af silikone for at forhindre det i at ride op.

Vi har brugt vores gennemprøvede Progetto X2 Air Donna sæde pad, og vi har bundet i en forstærkning på sidepanelerne, der giver en slankende effekt på hofterne. I overensstemmelse med de rene designlinjer, har vi brugt en dæmpet logo, der matcher denne korte klassiske tidløse kvalitet. Stropperne af bibshort har ingen sy bundet armering og en ny snaplås befæstelser, så du kan åbne hagesmækker for natur pauser. Den korte version har Castellis dobbelt lag Soft Touch linning, der ligger fladt og ikke snøre.

Funktioner:

Ny 220 g / m2 Cinquanta stof med 50% Lycra® indhold til utrolig stretch og rebound og en sindssygt blød hånd

Reduceret panel konstruktion eliminerer sømme bedre pasform og komfort

Progetto X2 Air Donna sæde pad for pro niveau komfort

Snaplås befæstelser at åbne bib strop for natur pauser

Ingen SEW bundet bib stropper med øvre ryg 3D formet åg

Laser cut ventilationsåbningerne på bagsiden af ​​bib

Ingen SEW bundet benafslutningen med silikone gripper

Specifikationer:

Vægt: 141 g

Teknologi:

ROSSO CORSA:

Vores Rosso Corsa etiket anvendes kun til det højeste niveau produkter vi laver. Hver tråd og fiber, enhver kurve og kontur er besat om. Rosso Corsa repræsenterer en kategorisk gennembrud i cykling innovation og omhyggelige håndværk, du forventer fra Castellis præstationsfremmende tøj.


Velkommen til vores Castelli Mondiale W Bibshorts specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Culotte.

Funktioner Castelli Mondiale W Bibshorts

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk