`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Mondiale W Short

Castelli Mondiale W Short

  • Castelli Mondiale W Short
  • Castelli Mondiale W Short
  • Castelli Mondiale W Short

Castelli Mondiale W Short

Produktbeskrivelse Castelli Mondiale W Short

En utrolig manipuleret kort kan se bedragerisk enkle udefra. Vores ultimative mål er en kort, at man ikke kan føle, når du har det på, og Mondiale er et væsentligt skridt i retning af dette mål. Vores nye Cinquanta stof har 50% ægte Lycra® for at gøre det sindssygt blød, men med en hidtil uset muskel støtte. Den strækning af denne stof giver os mulighed for at give exceptionel pasform i en kort med kun to sømme, så der er stort set ikke noget at gnave og intet at fejle. Vi har lidt forstærket løgnen flade ben slutning og tilføjet et strejf af silikone for at forhindre det i at ride op.

Vi har brugt vores gennemprøvede Progetto X2 Air Donna sæde pad, og vi har bundet i en forstærkning på sidepanelerne, der giver en slankende effekt på hofterne. I overensstemmelse med de rene designlinjer, har vi brugt en dæmpet logo, der matcher denne korte klassiske tidløse kvalitet. Stropperne af bibshort har ingen sy bundet armering og en ny snaplås befæstelser, så du kan åbne hagesmækker for natur pauser. Den korte version har Castellis dobbelt lag Soft Touch linning, der ligger fladt og ikke snøre.

Funktioner:

Ny 220 g / m2 Cinquanta stof med 50% Lycra® indhold til utrolig stretch og rebound og en sindssygt blød hånd

Reduceret panel konstruktion eliminerer sømme bedre pasform og komfort

Progetto X2 Air Donna sæde pad for pro niveau komfort

Forstærkede ingen sy sidepaneler giver muskel støtte på hofter

Specifikationer:

Vægt: 193g

Teknologi:

ROSSO CORSA:

Vores Rosso Corsa etiket anvendes kun til det højeste niveau produkter vi laver. Hver tråd og fiber, enhver kurve og kontur er besat om. Rosso Corsa repræsenterer en kategorisk gennembrud i cykling innovation og omhyggelige håndværk, du forventer fra Castellis præstationsfremmende tøj.


Køb din favorit Dametøj model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Castelli Mondiale W Short. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Castelli Mondiale W Short, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Castelli Mondiale W Short

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk