`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Omloop Nano

Castelli Omloop Nano

  • Castelli Omloop Nano
  • Castelli Omloop Nano
  • Castelli Omloop Nano

Castelli Omloop Nano

Produktbeskrivelse Castelli Omloop Nano

Varmere shorts med Nano Flex-beskyttelse er gode til kølige efterårsdage eller sammen med knæ- eller benopvarmere til koldere forhold. Den minimalistiske sømning og logoet får dette korte til at ligne det betyder forretning.


Funktioner:

Nyt Nano Flex 3G-stof er usædvanligt varmt og blødt, men med endnu bedre regnbeskyttelse
Reduceret søm for forbedret komfort og pasform
Mesh bib stropper holder ikke fugt
KISS Air2 Donna sædeunderlag til langdistancekomfort
Prægede logoer for holdbarhed


Specifikationer:

Vægt: 216 g


Teknologier:

Kiss Air:
Et elastisk, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med minimal bulk. Dobbelt tæthed og uendeligt variabelt tykkelseskum giver dig den perfekte dæmpning til alle dele af puden.

Nano Flex stof:
Eksklusivt konstrueret af Castelli. Vi tager vores termiske fleece-stretch Thermoflex-stof og overtrækker det med millioner af små nanofilamenter for at skabe den mest vandafvisende stoffinish nogensinde. Vanddråber forbliver som sfæriske kugler oven på stoffet eller hopper af stoffet uden at efterlade spor.


Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra Castelli, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Castelli, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Omloop Nano. Bestil nu og modtag dine Castelli Omloop Nano, inden for et par dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk