`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Pants Corso

Castelli Pants Corso

  • Castelli Pants Corso
  • Castelli Pants Corso
  • Castelli Pants Corso

Castelli Pants Corso

Produktbeskrivelse Castelli Pants Corso

Pants Corso er en sportsbukser til mænd . Denne model af Castelli-mærket kan du klæde dig til komfortabelt at udføre dine aktiviteter i fritiden.

Modellen kombinerer nylon og lycra, materialer, der hjælper med at passe bedre til din krop. En af egenskaberne ved dette stykke er den komfort, det giver, dens behandling har skjulte sømme for at undgå gnidning og ubehag.

En af fordelene, du finder i dette herretøj, er dens termiske ydeevne såvel som dens evne til at afvise fugt og holde din hud tør og frisk i længere tid. Vejcykeltøjet fås i forskellige størrelser, og du kan bære dem i alle sæsoner.

Features:


- Pure italiensk styling til at holde dig ser godt ud, selv når det er slukket cyklen


- Stretch nylon / spandex vævet stof


- Møbleret snit for atletisk look


- Elegant overstitch og skjulte-søm konstruktion


Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Castelli Pants Corso? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Herretøj katalog og Bukser, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Corso bukser

-

Meget gode bukser, komfortable, god kvalitet som forventet fra Castelli!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk