`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Pave Jacket

Castelli Pave Jacket

  • Castelli Pave Jacket
  • Castelli Pave Jacket
  • Castelli Pave Jacket
  • Castelli Pave Jacket

Castelli Pave Jacket

Produktbeskrivelse Castelli Pave Jacket

Pave Jacket er en vandtæt vejcykeljakke, der tilbyder en aerodynamisk pasform og vandafvisende.

Den cykeltøj, er fremstillet i ultralet eVent stof, har elastiske paneler, der forbedrer tilpasningen af sportstøj på din krop og en fleksibel talje band, der holder windbreaker på plads.

Dette herretøj har en YKK Vislon lynlås foran, der glider glat for at åbne og lukke. Modellen har reflekterende paneler, for og bag, der forbedrer synligheden under dårligt naturligt lys. Sektionen på bagsiden er længere for at beskytte dig mod stænk fra hjulene. Jakken inkluderer ikke en hætte.

Denne jakke er en øvelse i at reducere regnjakke til et absolut minimum. Du har brug for en højtydende stof, så vi arbejdede med event at få en lysere version af, hvad theyre allerede leverer til nogle WorldTour hold. Vi skære det tæt til kroppen for at minimere blafrende stof og for at forbedre aerodynamikken. Derefter tapede vi sømmene for at gøre det helt vandtæt og gav det en vandtæt YKK lynlås. Derefter stoppede vi.Funktioner:


Eksklusivt arrangement ultralet microfiberstof

Ekstern søm taping for total vandtæt konstruktion

Vandtæt YKK Vislon lynlås

Silikone gripper elastik i taljen

Ekstra lang hale med reflekterende trim til 360 ° udsyn

Minimalistisk konstruktion, så det passer let i jersey lommeSpecifikationer:


Vægt: 189 g


Velkommen til vores Castelli Pave Jacket, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Castelli og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk