`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Produktbeskrivelse Castelli Polare 2

Polare Due Bibtight er en shorts til Castelli . Modellen er lavet med Thermoflex Core2-paneler, der letter bevægelser og er også funktionel til fugtighedsregulering.

Mountainbike sportsbeklædning på oversiden inkluderer Kiss Air-bandanas på hver side for at forbedre understøttelse og komfort samtidig med at reduktion af vibrationer. Med dette tøj får du ikke problemer, fordi det ikke har sømme, der genererer friktion.

For at forbedre identifikationen på stier i lavt sollys inkluderer denne model reflekterende Castelli-logoer på benet for at hjælpe med at identificere. Versionen har lynlås på anklen med reflekterende rør. Dens gennemsnitlige vægt på 350 gram og fås i forskellige farver.

Dette er vores varmeste stram for barske fyre, der ikke lader lidt koldt at holde dem indendørs. Vores varmeste Windstopper stof dækker hele forsiden af ​​den stramme og selv ombrydes omkring siderne af lårene for ekstra beskyttelse.


Thermoflex på bagsiden lader os bygge i den berømte Castelli pasform. Vi har holdt bib stropper til et minimum, så du kan lag overkroppen præcis som du ønsker, uden at en uønsket termisk lag, der dækker din mave.Specifikationer:


- Fuld Windstopper X-Fast 2 front for total beskyttelse mod vind


- Thermoflex Core Due tilbage stretch, med børstet fleece på indersiden


- KISS3 sæde pad giver en god dæmpning uden overdreven løs


- Ankel lynlåse med reflekterende detaljer


Er du på udkig efter Castelli Polare 2? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Castelli. Skynd dig at købe Castelli Polare 2, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Funktioner Castelli Polare 2

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk