`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Premio 2

Castelli Premio 2

  • Castelli Premio 2
  • Castelli Premio 2
  • Castelli Premio 2

Castelli Premio 2

Produktbeskrivelse Castelli Premio 2

Vores førende produktudvikler var 16 år gammel, da hun startede sin første jobskabende knaphuller i lommerne af Castelli uld shorts på en fabrik lige uden for Milano. Snart syede hun i den ægte lædervaske og ville så fortsætte med at styre fabrikken. Maurizio Castelli bemærkede hendes opmærksomhed på detaljer, og han hyrede hende væk fra kontraktfabrikken og satte høj kvalitetskontrol inde i Castelli. Endelig flyttede hun op til ledende produktudvikler, en stilling, hun har haft i mere end 20 år. Premio 2 Bibshort er et direkte resultat af Sonia's fire årtiers erfaring. Der er de oplagte ting, som at udvikle de rigtige stoffer og vide, hvordan man syr i en sædepude. Men disse års erfaring har også ført hende til at kombinere en ny greb ansøgning til en rå skære kant for at gøre en ben slutning, der forbliver på plads uden nogen bindende overhovedet. Derefter er der den rige tekstur og den ideelle strækning af bibbåndene og de smukkeste linjer af de minimalistiske nedskæringer. Ved siden af Maurizio Castelli lærte Sonia værdien af konstant at stræbe efter perfektion, opmærksomhed for detaljer og kunsten at samle håndværk og ydeevne . Denne oplevelse kommer sammen i Premio Bibshort.

Funktioner:

Dobbelt lag lændebøjlebånd holder shorts låst på plads omkring taljen

Reduceret sømning for mere komfort

Råkant ben endende med lodrette silikone grippere

Mesh tilbage med bundet 2 lag bib stropper

Silikone Castelli logoer

Progetto X2 Air Seamless sædepude

Specifikationer:

Vægt: 173g

Forza stof med 38% Lycra® indhold til perfekt pasform


Hvis du vil lære mere omkring Castelli Premio 2, eller andre varer fra Castelli i Dametøj kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Culotte kollektioner, du kan vælge cykel fra Castelli, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Castelli Premio 2

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk