`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Premio 2

Castelli Premio 2

  • Castelli Premio 2
  • Castelli Premio 2
  • Castelli Premio 2

Castelli Premio 2

Produktbeskrivelse Castelli Premio 2

Vores førende produktudvikler var 16 år gammel, da hun startede sin første jobskabende knaphuller i lommerne af Castelli uld shorts på en fabrik lige uden for Milano. Snart syede hun i den ægte lædervaske og ville så fortsætte med at styre fabrikken. Maurizio Castelli bemærkede hendes opmærksomhed på detaljer, og han hyrede hende væk fra kontraktfabrikken og satte høj kvalitetskontrol inde i Castelli. Endelig flyttede hun op til ledende produktudvikler, en stilling, hun har haft i mere end 20 år. Premio 2 Bibshort er et direkte resultat af Sonia's fire årtiers erfaring. Der er de oplagte ting, som at udvikle de rigtige stoffer og vide, hvordan man syr i en sædepude. Men disse års erfaring har også ført hende til at kombinere en ny greb ansøgning til en rå skære kant for at gøre en ben slutning, der forbliver på plads uden nogen bindende overhovedet. Derefter er der den rige tekstur og den ideelle strækning af bibbåndene og de smukkeste linjer af de minimalistiske nedskæringer. Ved siden af Maurizio Castelli lærte Sonia værdien af konstant at stræbe efter perfektion, opmærksomhed for detaljer og kunsten at samle håndværk og ydeevne . Denne oplevelse kommer sammen i Premio Bibshort.

Funktioner:

Dobbelt lag lændebøjlebånd holder shorts låst på plads omkring taljen

Reduceret sømning for mere komfort

Råkant ben endende med lodrette silikone grippere

Mesh tilbage med bundet 2 lag bib stropper

Silikone Castelli logoer

Progetto X2 Air Seamless sædepude

Specifikationer:

Vægt: 173g

Forza stof med 38% Lycra® indhold til perfekt pasform


Kigger du efter Castelli Premio 2, eller andre cykel varer, der kommer fra Castelli, kig i Dametøj afdelingen og Culotte kataloget. Udover de gode priser hos bikeinn butikken, din online cykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Castelli Premio 2

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk