`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Prima

Castelli Prima

  • Castelli Prima
  • Castelli Prima
  • Castelli Prima

Castelli Prima

Produktbeskrivelse Castelli Prima

Shorts er en besættelse hos Castelli. De er det mest vitale tøj og et af de sværeste at få ret.
Selvom Prima er vores indgangsniveau kort, viser det, at vi ikke går på kompromis med noget for komfort og ydeevne. Det starter med kvindernes specifikke KISS Air2 sædeunderlag. Bare navnet giver en idé om processen med konstant forbedring, der startede med en blød KISS-pude, der blev forbedret ved at gøre den mere åndbar (Air) og derefter forbedret igen i den seneste opdatering for at bruge det blødeste top stof nogensinde (2). Det er klar til din næste store tur indendørs eller ude.
Vi har opdateret stoffet til den nye Pro Dry Soft, der har en glat mat finish, der føles sej på huden, mens den er meget støttende og hurtig at tørre.
Vi ønskede, at denne korte var perfekt i mange år fremover, så små detaljer som de reflekterende plaster er syet i stedet for at blive limet på, og GIRO3-elastikken har grebet vævet lige ind i stoffet.
Denne opmærksomhed for detaljer - gå videre og kalder det en besættelse - er grunden til at Castellis kort adgangsniveau bare er en bedre kort.
Funktioner:
KISS Air2 sædeunderlag for komfort hele dagen
Pro Dry Soft mat Lycra® er elegant og let åndbar
Anatomisk konstruktion for perfekt pasform
Bagerste reflekterende paneler
GIRO3 konstrueret fladbenbånd
Netbags stropper giver komfort og åndbarhed
Specifikationer:
Vægt: 160 g
Teknologi:
KISS AIR:
Et elastisk, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med minimal bulk. Dobbelt tæthed og uendeligt skum med variabel tykkelse giver dig den perfekte polstring til hver del af puden.


Velkommen til vores Castelli Prima specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Culotte.

Funktioner Castelli Prima

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejlige shorts

-

Købt disse til min kone, de så små ud men strækker sig i form. Passer godt og er komfortable.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk