`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Promessa Woman Jersey

  • Castelli Promessa Woman Jersey
  • Castelli Promessa Woman Jersey

Castelli Promessa Woman Jersey

Produktbeskrivelse Castelli Promessa Woman Jersey

JUST HØJRE:


Nogle gange har du bare lyst til at gå ud og ride. Du kan blive træner til en stor begivenhed eller bare nyde den simple glæde af en tur med venner. Du behøver ikke den letteste eller mest aero produkt den dag, men du stadig ønsker alt at være lige højre. Det er Promessa.


Stratus Plus er sødmefyldt blød og elastisk, men med fremragende vægevirkning og et bredt temperaturområde. Lommerne er lige højre, og den fulde længde lynlås er bekvemt. Den rigtige trøje for at turen


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Castelli Promessa Woman Jersey, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Dametøj, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Castelli Promessa Woman Jersey

Køn
Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk