`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Sorpasso 2

Castelli Sorpasso 2

  • Castelli Sorpasso 2
  • Castelli Sorpasso 2
  • Castelli Sorpasso 2

Castelli Sorpasso 2

Produktbeskrivelse Castelli Sorpasso 2

Magien med denne stramme kommer fra den bemærkelsesværdige pasform og det brede temperaturområde. Den vindende ingrediens er vores Thermoflex Core2-stof, der har et ydre lag af nylon og et indre lag af polyester. Dette lag fælder luft for ekstra varme, mens polyester / nylonblandingen aktivt arbejder for at flytte fugt udefra og holde dig tør, så denne stramme er behagelig ved både koldere og varmere temperaturer end dine traditionelle strømpebukser. Thermoflex Core2-stoffet er temmelig komprimerende, så vi blander det med vores standard Thermofle, x, som har en højere strækningsmodul for den perfekte balance mellem strækning og komprimering.

Vi har tilføjet vores lænde-kompressionsbånd for at hjælpe med at holde dette tæt på plads omkring taljen. Ankel lynlåsene er YKK® Camlock® og dækket med reflekterende bånd for synlighed om natten.

Nu er du klar til at sætte de lange baseture i hele vinteren.

Funktioner:

Thermoflex og Thermoflex Core2 stof

Lendenstøtte bånd forbedrer pasform og komfort

Progetto X2 air kvinders specifikke sædeunderlag for maksimal komfort

GIRO3 ankelgribere ligger fladt og forsegler omkring skindel

YKK® Camlock® ankel lynlåse med reflekterende bånd for høj synlighed

Specifikationer:

5 ° 12 ° C / 41 ° 54 ° F

Vægt: 267g


Castelli Sorpasso 2 har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Castelli Sorpasso 2, købt hos bikeinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online cykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Castelli, færdiggør din ordrer af cykel varer, altid til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super produkt og service

-

Det fungerer

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk