`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Transition

Castelli Transition

  • Castelli Transition
  • Castelli Transition
  • Castelli Transition
  • Castelli Transition

Castelli Transition

Produktbeskrivelse Castelli Transition

Overgang er en cykeljakke . Castelli-mærket inkluderede i denne version vigtige elementer til at give komfort og beskyttelse i efterårsvintersæsonen.

Vindpolens polære stof til mænd placeret på bagsiden giver den varme, som din krop har brug for, på trods af de lave temperaturer. Derudover er andre fordele, som disse tøj tilbyder for cyklister, at det fjerner din hud fra fugt på grund af inkorporering af vandtæt stof. I det forreste område har den en fuld lynlås, der letter åbningen og lukningen.

På bagsiden af cykeltøjet kan du opbevare personlige ting på grund af den plads, der er til rådighed af den tredobbelte lomme, der er placeret på ryggen. Derudover indeholder det reflekterende detaljer i ærmerne, der forbedrer synligheden under dårlige lysforhold. Fås i forskellige farver.

Som navnet antyder, er Castelli Transition Jacket ideel til de efterår og forårsdage, hvor du har brug for mere end en vest, men du vil ikke gøre en fuld vinterjakke.

Funktioner:

Gore Windstopper X Mid Fabric dækker for og ærmer

Castelli varmere stof på bagsiden for større åndbarhed og pasform.

YKK Vislon lynlås

Z line krave for ekstra komfort

3 åbne baglommer

Reflekterende detaljer

Specifikationer:

Vægt: 322g (L)


Find masser af cykel varer fra Castelli, altid på lager og til den bedste pris. Hos bikeinn, din online cykel butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Castelli Transition, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Castelli Transition

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Italiensk klasse.

-

Kvalitetsjakke, behagelig og let, første køb af et castelli-mærke-tøj, jeg kan varmt anbefale .... Hurtig og problemfri levering.

Super let fjederjakke

-

Super komfortabel og let jakke, som jeg bruger lige nu i temperaturer på 15 ° !! Men med Castellis kvalitet er der ikke noget problem.

Nice og god jakke

-

Meget god ridejakke, jeg er 5,9 og 176 lbs og jeg bestilte XL ... Perfekt pasform! ... Jeg bærer normalt mellemstore, men som nogle kunders anmeldelser siger, er jakken mindre end normalt og bestil 1 størrelse op, alle tilfredse.

Italiensk chic

-

Designet til en sportsfigur.

Godt beklædningsgenstand

-

Det er en god jaqueta til efteråret, det afviser godt vandet og den samlede anti-vind

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk