`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Vela

Castelli Vela

  • Castelli Vela
  • Castelli Vela
  • Castelli Vela

Castelli Vela

Produktbeskrivelse Castelli Vela

Vela er en sportsvest og er ideel til landevejscykling, fordi dens vægt er ultralight. Denne model er en del af Castelli-linjen og er lavet med Dyneema-stof, der fungerer som en windbreaker og også holder fugt væk fra din hud.

For at forbedre understøttelsen har denne cykelvest i bagområdet DWR-paneler, der hjælper tøjet med at passe til din krop. På fronten har sportsbeklædningen en fuld Vislon-lynlås med vindklap, der glider glat for at åbne og lukke.

Blandt de nye funktioner inkluderet er de reflekterende strimler, der forbedrer synligheden under dårlige lysforhold. Du kan beholde denne vest i trøjenes baglomme, fordi den tager meget lidt plads

Dyneema® Sailcloth Front er vindtæt og vandtæt.

Dwr Færdig Stretch Vævet Indlæg For Vandafvisende Åndbarhed.

Ykk® Vislon® lynlås til nem åbning og lukning.

Folds væk til næsten Nothi.Castelli Vela findes i mange versioner. Køb dem hos bikeinn og få en masse fordele. Castelli Vela er med garanti den originale Castelli. Du kan også købe andre ting, kig i vores Herretøj katalog og Veste.

Funktioner Castelli Vela

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor produkt

-

Stor varme og komfort fra en meget tynd, let at rengøre gilet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk