`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Velocissima 2

  • Castelli Velocissima 2
  • Castelli Velocissima 2

Castelli Velocissima 2

Produktbeskrivelse Castelli Velocissima 2

Dette er vores mellemtoneevne kort, fantastisk til en lang udholdenhedsrejse eller en hurtig times træning indendørs eller ude. Vores udholdenhedsudviklingsstof er en højmodul, meget mat Lycra®-stof, der føles ekstremt tør, mens den giver den rigtige mængde komprimering. Talekonstruktionen eliminerer syning og elastik og ligger helt flad. Ved benets slutning bruger vi en Raw Cut Edge med lodrette silikone strimler ligesom på vores top of the line Premio shorts for at holde benet på plads uden det pres, der skaber den frygtede pølseeffekt. En stor kort behov har en stor sædeunderlag, og kvindens specifikke Kiss Air2-pude vil holde dig behagelig uden at være for stor.
Funktioner:
Udholdenhedsudviklingsstof til en mat finish med høj modulstræk
Raw Edge Ben Ending Eliminerer pølseeffekten
Lodrette silikonestrimler holder benet slut på plads
Reflekterende lapper med høj synlighed på bagsiden af benet
Mesh smække
Dame's specifikke Kiss Air2 sædeunderlag til langdistancekomfort
Specifikationer:
Vægt: 155 G
Teknologi:
Kiss Air 2:
Et strækent, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med mindst mulig bulk. Dobbelt tæthed og uendeligt variabel tykkelse skum giver dig den perfekte dæmpning til hver del af puden.


Er du på udkig efter Castelli Velocissima 2? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Culotte i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Dametøj udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Castelli er fantastisk

-

Efter lange timers research har mit allerførste brandvalg af cykelshorts været Castelli med dette køb, og jeg er glad for det. Disse shorts er meget behagelige, i overensstemmelse med størrelsen, med en holdbar polstring, og de ser også meget smarte ud.

Castelli velocissima 2

-

Fantastiske shorts, super behagelige - Jeg følte det i det øjeblik, jeg tog dem på. De ser også smukke ud. Hvad mere kan du ønske dig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk