`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Vista

Castelli Vista

  • Castelli Vista
  • Castelli Vista
  • Castelli Vista

Castelli Vista

Produktbeskrivelse Castelli Vista

Dette er Castellis entry level damer kort, men det er en skam at tænke på det på den måde. Det kunne næsten være en top af linjen kort i betragtning af de komponenter, stoffer og teknik, der er gået ind i den. Sædepladen er kvinders specifikke version af vores Kiss Air-pude, hvilket er så godt, at nogle Team Sky-pro ryttere vælger det, når de fortsætter med deres job. Pro Dry to-lags stof har 15% polyester på indersiden for aktivt at flytte fugt til nylon ydersiden. Den 19% elastan / spandex giver fremragende stretch, som sammen med den seks panelkonstruktion giver denne korte fantastisk pasform. Weve koncentreret sig på to kritiske steder for at forbedre komforten og anvendte vores tværsplastekonstruktion til taljen og benendene for en blødere og mere stramme måde at opnå en behagelig pasform på. På benendene har weve tilføjet reflekterende tape rundt om ryggen for øget synlighed. Måske skal du bare tænke på det som en hel del på et højt niveau kort.

Funktioner:

Ny Pro Dry Soft 2-lag stof giver enestående fugtstyring

6 panelkonstruktion til anatomisk pasform

Mesh bib stropper eller dobbelt lag kryds wrap komfort taljebånd

KISS Air sædepude til komfort i hele dagen

Cross wrap leg elastik med silikone strip holder benet på plads

Refleksbånd på bagsiden af ​​benet

Specifikationer:

Vægt: 162g

Teknologi:

KISS LUFT:

Et stretchigt, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med minimumskravet. Dual density og skum med uendeligt varierende tykkelse giver dig den perfekte dæmpning for hver del af puten.


Hos bikeinn, kan du se alle egenskaber på Castelli Vista. I vores cykel butik, har vi mange størrelser i Castelli Vista. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Castelli Vista, andre tilbud på andet cykel udstyr.

Funktioner Castelli Vista

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vista

-

Fantastisk pasform

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk