`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Vista

Castelli Vista

  • Castelli Vista
  • Castelli Vista
  • Castelli Vista

Castelli Vista

Produktbeskrivelse Castelli Vista

Dette er Castelli's entry level kvinder er korte, men det er en skam at tænke på det på den måde. Det kunne næsten være en top af linjen kort i betragtning af de komponenter, stoffer og teknik, der er gået ind i den. Sædepladen er kvinders specifikke version af vores Kiss Air pad. Pro Dry to-lags stof har 15% polyester på indersiden for aktivt at flytte fugt til nylon ydersiden. Den 19% elastan / spandex giver fremragende stretch, som sammen med den seks panelkonstruktion giver denne korte fantastisk pasform. Vi har koncentreret os om to kritiske steder for at forbedre komforten og anvende vores tværspladskonstruktion til taljen og benendene til en mere blød og mere stram måde at opnå en behagelig pasform på. På benendene har vi tilføjet reflekterende tape rundt om ryggen for øget synlighed. Måske skal du bare tænke på det som en hel del på et højt niveau kort.

Funktioner:

Ny Pro Dry Soft 2-lag stof giver enestående fugtstyring

6 panelkonstruktion til anatomisk pasform

KISS Air sædepude til komfort i hele dagen

Cross wrap leg elastik med silikone strip holder benet på plads

Refleksbånd på bagsiden af ​​benet

Specifikationer:

Vægt: 162g


Kender du alt til Castelli Vista? Hos bikeinn, vælger vi cykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Dametøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Culotte udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Castelli. Alle vores mærker er testet af vores hold af cykel eksperter!

Funktioner Castelli Vista

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vista

-

Fantastisk pasform

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk