`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Vista

Castelli Vista

  • Castelli Vista
  • Castelli Vista
  • Castelli Vista

Castelli Vista

Produktbeskrivelse Castelli Vista

Dette er Castelli's entry level kvindernes korte, men det er en skam at tænke på det på den måde. Det kunne næsten være en top af linjen kort i betragtning af de komponenter, stoffer og teknik, der er gået ind i den. Sædepladen er kvinders specifikke version af vores Kiss Air2 pude. Pro Dry to-lags stof har 15% polyester på indersiden for at hjælpe aktivt med at flytte fugt til nylonets ydre lag. Den 19% elastan / spandex giver fremragende stretch, som sammen med den seks panelkonstruktion giver denne korte fantastisk pasform. Vi har koncentreret os om to kritiske steder for at forbedre komforten og anvende vores tværsplastekonstruktion til taljen og benendene til en mere blød og mere stram måde at opnå en behagelig pasform på. På benendene har vi tilføjet reflekterende tape rundt om ryggen for øget synlighed. Måske skal du bare tænke på det som en hel del på et højt niveau kort.

Funktioner:

Ny Pro Dry Soft 2-lag stof giver enestående fugtstyring

6 panelkonstruktion til anatomisk pasform

Mesh bib stropper eller dobbelt lag kryds wrap komfort taljebånd

KISS Air2 Donna sædepude til komfort i hele dagen

Cross wrap leg elastik med silikone strimmel holder benet på plads

Refleksbånd på bagsiden af benet

Specifikationer:

Vægt: 162g

Teknologi:

KISS LUFT:

Et elastisk, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med et minimumsbelastning. Dual density og skum med uendeligt varierende tykkelse giver dig den perfekte polstring for hver del af puden.


I cykel butikken, bikeinn, kan du finde forskellige størrelser i Castelli Vista og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Castelli Vista eller måske Dametøj fra vores online cykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet cykel udstyr og Castelli Vista anmeldelser.

Funktioner Castelli Vista

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk