`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

  • Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet
  • Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet
  • Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

Produktbeskrivelse Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

GRUNDIGT FREMSTILLET TIL RACE DAY PERFORMANCE Omhyggelig forberedelse går i din race dag, og måske endda mere i Castellis Gratis Tri-produkter. Vi bruger otte forskellige stoffer til at lave en herre to stykke kulør, med hvert stof, søm og komponent nøje udvalgt og testet for at gøre denne dragt hurtigt endnu funktionel for din næste løb.

Free er hurtige takket være vandafvisende stoffer, der også vindtunnel testet for på cykel hastighed. Og Free hjælper dig med at udføre på din maksimale ved at give lige højre muskel støtte og holde din krop cool.

Detaljer er nøje gennemtænkt, ligesom den gratis aerodynamiske endnu høj kapacitet lommer, hastighed Kroge, der kan sikre din trøje og forhindre den i at ride op i løbet af svømme og cykel, og KISS3 anatomiske sæde pad, der giver mere polstring end din traditionelle tri liner endnu praktisk forsvinder på flugt.

Selv den tilbage stof viser ingeniør i denne beklædningsgenstand: vind testet for på cykel hastighed tunnel, det giver også enestående køling samtidig med UPF 16 beskyttelse. Det betyder, at 94% af UV-stråler er blokeret, hvilket giver et rimeligt beskyttelsesniveau, men det kan kombineres med solcreme for dem med følsom hud. Vi synes, det opnår en god balance mellem beskyttelse, køling og decideret hastighed. "

Funktioner:

INSTADRY SPEED stof er hurtig i svømme og udvisninger absorbere vand

Mesh sidepaneler

Zipp YKK Camlock

Gnider gratis underarm konstruktion

Silikone kroge holder top låst ned under svømme og cykel ben

Tre baglommer

Specifikation:

Vægt: 71g


Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Dametøj katalog og Cykeltrøjer, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Castelli Zipp Free Woman Tri Singlet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitet vare!

-

Jeg er super tilfreds med mit køb! Dette produkt er glimrende designet og er lavet af kvalitetsmaterialer.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk