`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Continental

Continental Folding Grand Prix

  • Continental Folding Grand Prix
  • Continental Folding Grand Prix

Continental Folding Grand Prix

Produktbeskrivelse Continental Folding Grand Prix

Tune din landevejscykel til hurtig, adræt og grippy håndtering,

Aerodynamisk, adræt forhjulet kombineret med håndterligt og komfortabel bagdæk

Fremragende punktering beskyttelse takket være Vectran punkteringsbeskyttelse insert

Fremragende greb, høj kilometertal og effektiv rullende takket være BlackChili Compound

Specifikationer:

BlackChili:

En ny sammenhæng mellem vejgreb og rullemodstand: Denne unikke gummi blanding slidbanen, som kun produceres i vores tyske fabrik har revolutioneret cykeldæk. BlackChili Compound forbedrer rullemodstanden med 26% og giver 30% mere vejgreb end aktiverede silica compounds.Premium dæk med BlackChili Compound også imponere med højere kilometertal og i modsætning til mange flere forbindelser, giver en konstant tur fra den første til den sidste kilometer.

Vectran:

Den toneangivende i punktering beskyttelse: Vectran er en syntetisk fremstillet højteknologisk fiber fra en naturlig model. Ligesom edderkop silke, Vectran er en flydende krystallinsk polymer (LCP). Vectran er spundet af den smeltede flydende polymer Vectra og behandles yderligere til en multi streng tråd. Edderkoppesilke som Vectran har en enorm rivestyrke på en meget lav vægt: præcis det rigtige egenskaber til at forarbejde til en præmie Continental cykeldæk som en punktering beskyttelse insert. En Vectran Breaker er lettere, mere fleksibel og beskytter mere effektivt mod nedskæringer end den sammenlignelige nylon breaker. Vectran Breaker ikke ændrer den rullemodstand

TPS: En banebrydende forhjulet og bagdæk for road racing Med TirePositioning System, den sidste lille smule af, hvad der er i øjeblikket er teknisk muligt er blevet udnyttet. Motorcyklister har kendt i lang tid: Forskellige krav er foretaget på et fordæk end på sin bageste modstykke. Den smallere forhjulet giver reduceret vindmodstand og bedre håndtering. En vedhæftning optimeret slidbane blanding leverer det nødvendige greb specielt til vådt sving. Den brede bagdæk giver bedre trækkraft takket være et større kontaktareal og på samme tid mere komfort. Takket være den hurtige rulning, optimeret slidbane blandingen og større kontaktområde på baghjulet, er slid reduceres. Resultatet er en banebrydende fordæk og bagdæk for road racing; findes i vores GP angreb og styrken kombination. - Nyt siden 2013: De første rør byder TPS-systemet!


Er du på udkig efter Continental Folding Grand Prix? Det er bikeinn mest solgte vare, din online cykel butik. Prisen er 29.99 $, i en begrænset periode! Hos bikeinn, får du flest fordele og finde mange flere Continental, til de bedste priser. Alle vores cykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Continental Folding Grand Prix

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk