`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Continental

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Produktbeskrivelse Continental Grand Prix 5000

Den nye æra i cykling.

Den bedste allrounder i marken førte til et helt nyt præstationsniveau. Kør hurtigere, mere komfortabel og med øget punkteringsbeskyttelse. Gjort for at gøre dig bedre.

Funktioner:

BlackChili

Det handler om, hvordan du blander det.

Med vores unikke slidbanemasse, som kun produceres i Tyskland, har vi revolutioneret cyklinsporten. Med den legendariske BlackChili Compound har vi besvaret det evige spørgsmål om den bedste balance mellem greb og rullemodstand for cykling.

Regelmæssige testgevinster bekræfter målbare og mærkbare fordele for cyklisten, der er etableret i laboratoriet og på vejen. De nyeste polymerer samt specialudviklede carbon black partikler og fyldmaterialer garanterer unik præstation.

Aktiv komfortteknologi

Den revolutionerende tilgang i cykling. Integreret i dækkonstruktionen absorberer Active Comfort Technology vibrationer og glæder din tur.

Lazer Grip

Lazer Grip, for at gøre dig en med vejen. Den lazered mikro profil struktur udvider over dækkets skulder og giver fremragende svingning.

Vectran

Referencen i punkteringsbeskyttelse.

Vectran ™ er en syntetisk fremstillet high tech fiber fra en naturlig model. Som spindelsilke er Vectran ™ en flydende krystallinsk polymer (LCP). Vectran ™ spindes fra den smeltede flydende polymer Vectra og behandles videre til en multi trådtråd. Spindelsilke som Vectran ™ har en enorm tåremodstand i meget lav vægt: Præcis de rigtige egenskaber, der skal forarbejdes til et premium Continental cykeltæt som en punkteringsbeskyttelsesindsats. En Vectran ™ Breaker er lettere, mere fleksibel og beskytter mere effektivt mod udskæringer end den sammenlignelige nylonbryder. Vectran ™ Breaker påvirker ikke rullemodstanden negativt.


Velkommen til vores Continental Grand Prix 5000 specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Dæk.

Funktioner Continental Grand Prix 5000

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (71)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Guldstandarden for vejdæk

-

Fremragende dæk og meget konkurrencedygtig. Med bevist lav rullemodstand og god kvalitet skal dette dæk være et udgangspunkt for de fleste landevejscyklister, medmindre dit sponsorat eller lokale vejforhold dikterer andet.

Continental 5000 dæk

-

Dækkene er meget gode, og forsendelsen var hurtig.

Fremragende produkt

-

Det bekræfter kun, hvad jeg allerede vidste, fordi jeg allerede bruger dette dæk. Fremragende at rulle og meget behagelig, god punkteringsmodstand og meget holdbar.

Gp5000 - topdæk - meget hurtig forsendelse

-

Dette er mit første køb på Bikeinn, og det var en fantastisk oplevelse. Prisen på dækket er inden for det normale interval. Fragten var super hurtig. Jeg kunne også godt lide Continental GP-5000-dækkene. 100% originalt produkt. Jeg vil stadig teste på vejen.

Fremragende dæk og meget hurtig forsendelse

-

Første gang bestilling fra bikeinn, og det var en stor oplevelse. Fantastisk pris på dækket og super hurtig forsendelse. Jeg har haft GP4000-versionen af dette dæk før og varede næsten 10000 km, så det var tid til endnu et. Håber denne sidste lige så længe.

Det bedste

-

Bedre og mere holdbare betræk

Fantastisk dæk

-

Jeg har købt både clincher og tubeless version af dette dæk, og jeg gav intet andet end ros for dem. Jeg har ikke tænkt på at få noget andet til min landevejscykel på dette tidspunkt.

Glat og holdbart

-

gode dæk til alle forhold

Gp5000

-

Det ankom godt, og alt perfekt. Jeg vil tage testen i næste uge, vil jeg anbefale

Tilfredshed

-

et godt produkt, tak.

Kontinental gp5000

-

Meget gode fornemmelser i diameter 28c, let, godt greb, meget hurtigt.

Lys, føl dig hurtig

-

Jeg købte 25c, før jeg havde en Conti Sport-model, disse gprix 5000 er 70 gram pr. Par lettere. på vejen føler de sig hurtigt.

Gp5000

-

Fremragende kvalitet og fremragende service. Et sikkert og holdbart dæk.

Topdæk

-

Let dæk, ruller meget godt og har god punkteringsmodstand. Fejlfri produktionskvalitet.

Continental 5000

-

Fremragende service og produktkvalitet.

Modtaget!

-

Forholdet mellem pris og kvalitet er det bedste! og det ankom meget godt via mail!

Fantastisk dæk

-

Brug disse hele tiden et godt dæk og brug ikke andet

Kontinental gp 5000 25c

-

Det er behageligt og giver følelsen af at køre jævnt (i mål 25C.) Men jeg fik den første skræmme med et lille slip på et stykke våd vej, hvor jeg gik langsomt. Jeg antager, at det er normalt med et glat dæksel. Under alle omstændigheder undgår jeg at gå ud, når regn truer.

Perfekt

-

Det ser meget flot ud

Meget godt produkt

-

Jeg kunne endelig teste dette omslag. Det er et meget behageligt, let og modstandsdygtigt dæk, meget godt rullende; Uden tvivl var det en meget god opgradering til min cykel, jeg anbefaler dette dæk helt til dem, der cykler.

Kontinentalt

-

Fremragende produkt, ekstraordinært greb selv under våde forhold, modstandsdygtig overfor punkteringer.

Topdæk!

-

Markedets bedste dæk.

Godt kompromis mellem greb og rullende friktion

-

Dæk med god rullekapacitet uden at gå for meget på grebet.

Fantastisk dæk. meget behagelig

-

Fremragende dæk. Meget behagelig og med lav rullemodstand. Men det må ikke have høj kilometertal. Alligevel et fremragende dæk.

Fortsæt gp 5000

-

Kan ikke gå galt med GP5000, jeg kører alle mine racercykler på disse dæk, skiftede fra Shwalbe Pro en TT og kunne ikke være lykkeligere. Jævn og grippy tur.

Fremragende produkt !!!

-

Jeg havde normalt brugt lav- og mellemdæk, men når jeg testede disse, følte jeg forskellen. Meget mere greb ved høje hastigheder, mere selvtillid ved faldende af samme grund, mindre rullemodstand end dem, jeg havde brugt før, simpelthen de bedste dæk, jeg har brugt.

Fremragende dæk

-

Det bedste dæk, jeg nogensinde har samlet, Hurtigt, behageligt og godt grebsdæk, jeg køber igen

Continental gp 5000

-

Flot betræk med stor vedhæftning og holdbarhed.

Continental grand prix 5000

-

Fremragende vejdæk, effektivt, aldrig skuffet!

Gode dæk

-

Jeg har altid påberåbt mig Grand Prix 4000. Godt greb, holdbarhed, og jeg har aldrig punkteret. Jeg har taget 5000 i 25. Jeg håber, de overgår mine forventninger ... Hurtig og billig levering. God pris for dæk.

Continental grand prix 5000

-

super clincher, gennemsnitlige omkostninger vi venter på slid.

Kontinental gp 5000

-

Meget godt vejdæk, god ydelse, greb og holdbarhed

Kontinental gp 5000 700 c x 28

-

Continина Continental Grand Prix5000 Black700 x28C л ч ж ж ж,, 240 г 240 г г Велосипед Cannondale CAADX Ultegra2018, следующая остановка - космос. Обработка заказа быстрая, кроме того, без проблем исправил ошибку in размере. Доставка в ожидаемый срок, посылка отслеживается на всем пути. Магазин однозначно рекомендую.

Kommentar

-

Fremragende dæk .... Dette dækkes påvirkningsabsorption er mærkbar, hvilket gør pedaler mere behagelige. Med hensyn til holdbarhed er det ikke det samme som GatorSkin.

Kontinental køb 5000

-

Hele processen med køb og forsendelse til Mexico OK, dæk af fremragende kvalitet

Meget godt dæk

-

Jeg kunne virkelig godt lide det! Jeg købte 28, jeg følte, at cyklen var mere stabil og uden tab af ydeevne.

Kontinental gp 5000-dæk 700c x 23

-

Fantastiske dæk til konkurrencedygtig pris og god leveringstid. Håber, at de holder godt i tropisk klima

Godt dækning

-

For mig langt det bedste dæk på markedet

De bedste

-

For dem, der træner mere end 200k om ugen, er dette de mest egnede dæk. Perfekt greb, ret høj varighed og let montering.

Kontinental 5000

-

Godt låg, let og meget vanskeligt at punktere

Continental grand prix 5000 dæk

-

Fremragende dæk til cykelpraksis ruller meget godt og falder sammen eller ej, 0 punkteringer, jeg synes ikke engang at det punkterer.

Godt dæk

-

Det andet spil, jeg bruger, brugte jeg Michelin PRO4, og varigheden i god stand på slidbanestøttebåndet er bedre med P5000. Længere varighed god i tilstand. Grebet er ens, med PRO4 var jeg også meget glad i denne henseende. Med hensyn til punktering udholdt PRO4 mig lidt bedre, når dækket allerede er i brug, skønt dette er vanskeligt at vurdere (vinter eller sommer, tør eller våd eller våd exit .....)

Fremragende produkt.

-

Oprindeligt produkt, meget god bære- og punkteringsresistent, jeg har haft bedre oplevelser med GP5000 eller GP4000 end med GP4season, helt anbefalet, du skal bare være tålmodig, det tager ca. fra 4 til 6 uger.

Fremragende.

-

Jeg har altid brugt kontinentale dæk i mine konkurrencer, træning, de er fremragende, jeg godkendte denne meget gode Gp 5000-model, bikeinn skal lykønskes.

Kontinental 5000-seddel 1000

-

Det bedste dæk, jeg nogensinde har brugt, meget punkteringsbestandigt og med fremragende rullning.

Fantastisk ydelse og fremragende værdi for pengene

-

Når jeg er i gang med dette, er jeg med nul hovedpine i dækproblemet. Bestilte igen et andet par.

Gp5000

-

Jeg har læst meget gode anmeldelser af produktet, men indtil videre kan jeg ikke tale om det. Leverings- og opfølgningstjenesten er dog ganske middelmådig, efter to ugers ventetid har jeg endnu ikke modtaget dem. På nettet hvor du kan spore forsendelsen kastes op til 6 og 7 dage uden nogen opdatering. Leveringsserviceniveauet er meget at forbedre.

Strålende

-

Et godt cover til en god pris og vægt og enestående greb. En anden god kvalitet er punkteringsbeskyttelsen, meget tilfreds med købet.

Fremragende produkt

-

Kvalitetsprodukt til en god pris Taknemmelig

Det kører ekstremt godt!

-

Jeg bruger 700 x 25 til langtræning. Fantastiske dæk kører meget godt og er meget komfortable og meget punkteringsbestandige.

Fantastisk dæk, jeg nogensinde har haft.

-

Meget glat dæk. Grebet er fantastisk.Jeg kan mere attraktivt for hjørnet.

Fantastisk !!

-

Produktet ankom inden fristen, god service leveret af Bikeinn. Jeg har ikke haft tid til at teste produktet endnu, men det ser meget godt ud.

Fremragende dæk

-

Meget bølgende dæk og holder sig til regnen.

Gp5000 dæk

-

Fremragende produkt, anbefaler jeg alle

Mejorada

-

Jeg er virkelig blevet imponeret. Hvis jeg med Grand Prix 4000Sll var conrento, har forventningerne med dette dækning været endnu bedre

Conti gp5000 god værdi og fremragende pris

-

Jeg bruger det altid gp, det optimerer rullingen og modstanden, men !! Forsendelsen tager for meget tid

Smukt dæk.

-

Rode Conti GP 4000S II´s i årevis. Disse ser bedre ud og ruller bedre. Køb med tillid. Fantastisk pris fra BikeInn!

Produktkvalitet

-

Jeg er meget tilfreds med alle. Jeg nyder kvaliteten af dæk. Jeg anbefaler at købe varer fra denne sælger.

Dæk

-

Meget godt produkt! 100% anbefales!

Fantastisk produkt

-

Hvis det ikke er det bedste, er det et af de bedste dæk, stort greb, selv i regn, resistent. anbefales tvivl

Fremragende

-

Meget hurtig, smidig, den klæber meget godt til asfalten, den giver dig selvtillid. Det bedste, jeg har haft

Det er gode dæk

-

Jeg skiftede fra Bontrager 32C til Conti 5000 28C. Det er billigere end at købe det i Japan, og som forventet er rullingen meget let og tilfredsstillende. Det var et godt køb.

500 km ind

-

Glat, glat og dejligt

Bedste opgradering af roadie

-

Continental GP 5K er en af de bedste opgraderinger, jeg gjorde. Lav rullemodstand får mig til at føle, at min roadie er meget lettere. Gode gevinster ved ydelsen

Fantastisk kvalitet

-

Fremragende dæk, god ydelse og komfort.

Fortsæt gp 5000

-

Lidt hårdt at komme på, men stadig ingen dækværktøjer. Ruller og ruller med en markant jævnere tur (700x28). Første 5000, som jeg har brugt, så glæder mig til at se resultaterne af lang levetid og punkteringsmodstand. Dette kan være mit næste evigt dæk.

Det bedste

-

Jeg har brugt disse omslag i årevis, og indtil nu har de været gode for mig

Produktanmeldelse

-

Mit bedste dæk købte jeg til en roadcykel. STOR TAK TIL BUTIKET FOR ET KVALITET ORIGINALT PRODUKT. Meget taknemmelig for personalet for kommunikation og opmærksomhed til køberen.

Meget godt

-

Letvægtsdæk, optimal rullning og punktering beskyttelse.

Conti 5000 - fntastic dæk!

-

Store dæk ... lydhør, lang slidstyrke, punkteringsresistent, godt greb ... Conti 4000 var meget godt ... det er endnu bedre ... svært at gøre det bedre! BikeInn var fantastisk på pris og forsendelse!

Fantastisk dæk!

-

Fantastisk dæk ... glat ridning, lydhør, lang slid, punktering resistent ... Conti 4000 var meget god, denne nye version er endnu bedre! Sammen med god pris og service hos BikeInn !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk