`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Continental

Continental Ride Tour Rigid

  • Continental Ride Tour Rigid
  • Continental Ride Tour Rigid

Continental Ride Tour Rigid

Produktbeskrivelse Continental Ride Tour Rigid

Specifikationer:

Tommer størrelse = 26x1.75

Etrto størrelse = 47 559

CONTINENTAL Reifen''Ride Tour''

Ekstra punkteringsbælte

Allround-dæk til alle underjordiske, løbende midtertræk, der giver gode rullende egenskaber og tilstrækkelig trækkraft ved svingning, modstandsdygtige krop og slidbaner.

180 TPI

Reflekterende


Er du helt vild med cykel? Få din Continental Ride Tour Rigid og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Continental. Glem ikke vores store udvalg i Hjul og dæk, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Dæk varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Continental Ride Tour Rigid

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (17)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trek 2300

-

Jeg har en 2005 Trek 2300 med Ultegra gruppesæt og vil gerne vide, om disse dæk passer på mine Race X Lite-hjul. Jeg har i øjeblikket 700x25c dæk. Tak skal du have!

vore eksperters svar

Hej, ja dette dæk passer på en Trek 2300 2005-model.
Hilsen.

Anbefalede

-

Robust, med noget greb på vejen og våde forhold. Den nøjagtige måling med den vernier caliper er 43 mm, når det siger 47mm. Anbefalede

Anbefalede

-

Stift dæk, med noget greb på vejen og vådt. Vær forsigtig med målingerne, det giver mig den vernier caliper, 33mm og ikke 37mm

Kontinental ridetur stiv

-

Lidt vanskeligt at passe til dybere felghjul, men gode dæk

Hurtig levering, intet besvær og fantastisk produkt !!!

-

bestilte 2 sæt dæk til mig og fru. nem transaktion med firmaet, gode kokke og hurtig, levering fra Spanien til England om 5 dage. dæk er gode og gør vejarbejdet let og næppe nogen modstand. stort omkostningseffektivt produkt.

Kompatibilitet 700x28 på hvide via niron

-

Hej. Jeg har en Bianchi via Nirone på cirka 4 år. Jeg vil gerne montere disse 700x28 Continental-modeller (nu monterer jeg Victoria 700x23 ad vej) for at gå lidt mere på snavsveje og lidt mindre på normale veje, hvor jeg for nylig risikerede min hud et par gange. Tror du, de er rammekompatible? Kan de blive der? På forhånd tak til alle for deres bidrag

vore eksperters svar

Hej, dette 700x28 dæk kan monteres på din Bianchi.
Hilsen.

Det er perfekt

-

Perfekt levering til tiden til et dæk, der er meget let at montere. Til brug i meget solidt dæk, rullende til tør grund med også et godt greb til at gå i gang på meget lange kørsler!

Klap cykeldæk op?

-

Hej, kan jeg udskifte mine originale dæk, der er 20x1.75 / 44-406? Er disse dæk velegnede til en sammenfoldelig cykel? Tak Jon

vore eksperters svar

Hej, ja dette dæk passer på din cykel.
Hilsen.

Jeg har en moma by klassisk turneringscykel

-

Godt. Jeg har Moma city Classic 26 turneringscykel med et 26x 1.50 dæk, jeg vil gerne vide, om dette dæk ville passe mig, da jeg leder efter noget, der vil hjælpe mig med at gå på ikke-asfalterede veje. En hilsen. Tak skal du have.

vore eksperters svar

Hej, ja dette vil være en god mulighed.
Hilsen.

Dimensionering

-

Mike cykel har i øjeblikket en 700x25c vil 700x28c passe?

vore eksperters svar

Hej, ja, de passer på det.
Hilsen.

Utrolig pris / kvalitet

-

De har været lette at tage på, meget modstandsdygtige over for punkteringer, reflekterende bånd og slet ikke tunge. På en sammenklappende, by- eller trekkingcykel er de et sikkert hit for at undgå at skulle reparere punkteringer. Sideblokkene gør det muligt at cirkulere roligt på ikke-asfalterede baner eller greenways, tegningen straffer ikke turen. Anbefales.

Re: indre rørs kompatibilitet

-

Hej, jeg vil gerne udskifte min nuværende Conti Contact 700 x 37c / 37-622 med dette dæk, men størrelse 700 x 28c. 1. Ville 700 x 28c passe til min fælg? 2. Ville det være nødvendigt at skifte indre rør også? Tak og hilsen.

vore eksperters svar

Hej, det kommer til det.
Hilsen.

Spørgsmål

-

Hej jeg ved ikke meget om cykeldæk, så dette er grunden til, at jeg stiller dette spørgsmål. Jeg leder efter et bredere og mere alsidig dæk Er det muligt at montere den kontinentale ridetur 700 x 47 C, der reflekterer sort? Mine cykelhjulstørrelse er 622x 16C, og de dæk, jeg har fået, nu er 700-28C. . Jeg spekulerer på, om jeg passer disse dæk ovenpå mine hjul? Kan du rådgive venligst?

vore eksperters svar

Hej, du skal kontrollere, om din ramme accepterer dæk på 47C (47 mm) i bredden.
Hilsen.

Reveiw

-

Continental ride-dæk er en god opgradering for mig fra det kontinentale kontaktdæk, som de har erstattet, mere aggressiv slidbane med et high roll center. Jeg har monteret dem på min foldede cykel, som jeg skal bruge til at turnere Europa, de er ideelle til vej eller grus. Meget hurtig effektiv levering af et godt produkt 406 x 47 Hilsen Paul

Meget god kvalitet / pris-forhold

-

Jeg købte disse dæk "Continental Ride Tour Rigid Black / White 26 x 1,75". Jeg har brug for dem til en bycykel, der hovedsageligt skal bevæge sig på asfalt. Forsendelsen har været hurtig og uden problemer, leveret uden problemer på det valgte indsamlingssted. Jeg kan godt lide denne indsamlingsindstilling meget, og det er en af grundene til, at jeg kan lide at shoppe på BikeInn. Dækene ser godt ud. Til min overraskelse kommer de med reflekterende bånd, hvilket er fantastisk til bymæssig brug. Holdbarheden fortæller tidspunktet, men det første indtryk er meget godt for et prestigefyldt brand som Continental.

Komfortabelt og smukt dæk

-

Et godt og elegant dæk er meget smukt, når jeg først har sat på cyklen. Jeg har lagt det på en gruscykel, og sandheden er, at det hæmmer meget, og det er meget behageligt, også at sige, at jeg for nu kun har prøvet det på ujævne veje og dårligt brolagte veje Jeg har ikke engang lagt det i skovspor og veje, men det giver mig et meget godt indtryk, og jeg tror, det vil være behageligt også i disse områder

Dækskift

-

Hej Jeg har en hybridcykel udstyret med 700-37 C 37 622 Jeg leder efter et bredere og mere alsidigt dæk Er det muligt at montere Continental-turneen 700 x 47 C, der reflekterer sort? (Eller 700-42 C) Og i bekræftende fald hvad dimensioner til luftkamre. Tak for dit svar Hilsen J. Lucas

vore eksperters svar

Hej, Continental Ride Tour 700x32C vil være en god mulighed.
Dimensionen af de indvendige rør skal f.eks. 700x30-40.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk