`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Continental

Continental Tubular GP Force

  • Continental Tubular GP Force
  • Continental Tubular GP Force

Continental Tubular GP Force

Produktbeskrivelse Continental Tubular GP Force

Tune din landevejscykel til hurtig, adræt og grippy håndtering,

Aerodynamisk, adræt forhjulet kombineret med håndterligt og komfortabel bagdæk

Fremragende punktering beskyttelse takket være Vectran punkteringsbeskyttelse insert

Fremragende greb, høj kilometertal og effektiv rullende takket være BlackChili Compound

BlackChili:

En ny sammenhæng mellem vejgreb og rullemodstand: Denne unikke gummi blanding slidbanen, som kun produceres i vores tyske fabrik har revolutioneret cykeldæk.

BlackChili Compound forbedrer rullemodstanden med 26% og giver 30% bedre vejgreb end aktiverede silica forbindelser.

Premium dæk med BlackChili Compound også imponere med højere kilometertal og i modsætning til mange flere forbindelser, giver en konstant tur fra den første til den sidste kilometer.

Vectran:

Den toneangivende i punktering beskyttelse: Vectran er en syntetisk fremstillet højteknologisk fiber fra en naturlig model. Ligesom edderkop silke, Vectran er en flydende krystallinsk polymer (LCP). Vectran er spundet af den smeltede flydende polymer Vectra og behandles yderligere til en multi streng tråd. Edderkoppesilke som Vectra har en enorm rivestyrke på en meget lav vægt: præcis det rigtige egenskaber til at forarbejde til en præmie Continental cykeldæk som en punktering beskyttelse insert. En Vectran Breaker er lettere, mere fleksibel og beskytter mere effektivt mod nedskæringer end den sammenlignelige nylon breaker. Vectran Breaker ikke ændrer den rullemodstand

TPS: En banebrydende forhjulet og bagdæk for road racing Med TirePositioning System, den sidste lille smule af, hvad der er i øjeblikket er teknisk muligt er blevet udnyttet. Motorcyklister har kendt i lang tid: Forskellige krav er foretaget på et fordæk end på sin bageste modstykke. Den smallere forhjulet giver reduceret vindmodstand og bedre håndtering. En vedhæftning optimeret slidbane blanding leverer det nødvendige greb specielt til vådt sving. Den brede bagdæk giver bedre trækkraft takket være et større kontaktareal og på samme tid mere komfort. Takket være den hurtige rulning, optimeret slidbane blandingen og større kontaktområde på baghjulet, er slid reduceres. Resultatet er en banebrydende fordæk og bagdæk for road racing; findes i vores GP angreb og styrken kombination. - Nyt siden 2013: De første rør byder TPS-systemet!


Hvis du står og mangler en Continental Tubular GP Force, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Hjul og dæk udstyr fra mærker som Continental, er produceret af de bedste materialer. Continental er eksklusiv design cykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Continental Tubular GP Force i dag!

Funktioner Continental Tubular GP Force

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk