`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Continental

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII
  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII
  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Produktbeskrivelse Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Features:


- Facelift af den berømte 4000s clincher dæk


- Problemfri kabinet konstruktion forbedrer siddepladser på fælgen, dæk ensartethed og rullemodstand


- Håndlavet i Korbach med BlackChili Compound og Vectran BreakerTeknologi:


BlackChili Compound:


I forsknings-og udviklingslaboratorier for Continental cykeldæk i Korbach, Tyskland, har personale og ingeniører været på udkig efter løsningen på et af de grundlæggende problemer i dækkonstruktion: De kører egenskaber af gummiblanding af et dæk er i vid udstrækning bestemt af tre interagerende faktorer: statisk friktion (grip), rullemodstand og kilometertal.


Dilemmaet er, at du forbedre en af ​​disse faktorer, og til gengæld forværre mindst en anden faktor.


Et dæk med maksimalt greb slidt hurtigere og ruller langsommere. Hvis man gør dæk hurtigere eller mere holdbare, så igen mindsker greb.


Med den daværende højeste standard af sammensatte teknologi, Aktiveret Silica Compound der allerede har nået en meget høj standard for kompromis, vores udviklere ønskede at tage blanding til et endnu højere niveau.


Dette føre dem til at vove sig ind i nyt territorium, udforske nye måder, så at der i 2005 gjorde de et gennembrud i at blande teknologi, de første skridt til det, der nu er kendt som BlackChili.


Denne revolutionerende sammensatte er baseret på de seneste resultater om polymer og andre råvarer forskning.


For BlackChili vi forfine nyudviklede syntetisk gummi med naturgummi med dokumenteret høj ydeevne slidbanesammensætningen.


Vi bruger disse gummier med særlige nanometriske kulstof sodpartikler, som er optimeret i form og overflade egenskaber for bedste anvendelsesmuligheder for den planlagte dæk. BlackChili Compound når en hidtil uset ydeevne.


Dæk med BlackChili Compound nå et hidtil uset niveau af ydeevne. Sammenlignet med den tidligere bedste Aktiveret Silica Compound, BlackChili dæk har 26% mindre rullemodstand, en 30% højere friktion værdi (grip) og en stigning i kilometertal 5%.


BlackChili teknologi aldrig står stille da det hele tiden er udviklet og skræddersyet til de enkelte ansøgninger fra nye Continental dæk som de fortsætter med at blive produceret ud af fabrikken Korbach.


Hvad enten på vej eller mountainbike, hastighed og greb fordele er meget mærkbar. Kompleksforbindelsen teknologien er så følsom, at dæk med BlackChili Compound kun kan produceres udelukkende i vores tyske Korbach fabrik.


Vectran Breaker:


Vectran er spundet af Vectra flydende krystal-polymer, hvilket resulterer i en tråd, der er termoplastisk og har multifilamenter. Denne semicristalline materiale er hårdere derefter aramid, har fem gange højere trækstyrke end stål og derudover er også mindre end sammenlignelige nylontråd.


Vectran fastholder disse attributter, selv i de mest ugunstige vejrforhold.


På udkig efter Continental Tubular Grand Prix 4000 SII? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Dæk modeller. Opdag vores nye Hjul og dæk tilbud, hos bikeinn. Lavet af Continental, dette Dæk produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

De bedste

-

For mig er det bedste rørformede, jeg har prøvet. Garanti for god rulning, komfort og næsten ingen punktering i de 5 år, jeg har brugt dem. Den eneste rammer prisen, for dyr ...

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk